Finlandiya'dan dikkat çeken NATO açıklaması! "Bir süre ara verilmesi gerekiyor"

Finlandiya'dan NATO üyeliği görüşmeleriyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Finlandiya Dışişleri Bakanı "Türkiye ile görüşmeye ortam sakinleştikten sonra devam etmek en iyisi. Finlandiya'nın NATO sürecinde İsveç olmadan ilerlemesi olmaz" diye konuştu.

Son dakika haberi: İsveç'te yapılan Kur'an-ı Kerim provokasyonunun ardından Finlandiya'dan NATO üyeliği görüşmeleri ve Türkiye-İsveç gerilimiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.

Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto "Türkiye ile görüşmeye ortam sakinleştikten sonra devam etmek en iyisi. Finlandiya'nın NATO sürecinde İsveç olmadan ilerlemesi olmaz" diye konuştu.

Görüşmelere birkaç haftalık bir ara beklediğini ifade eden Haavisto, "Finlandiya'nın NATO sürecinde İsveç olmadan ilerlemesini tartışma ihtiyacı görmüyorum." değerlendirmesini yaptı.

 

Finlandiya'dan dikkat çeken NATO açıklaması! "Bir süre ara verilmesi gerekiyor" ile ilgili etiketler Finlandiya NATO
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.