Finlandiya yola geldi! PKK/YPG eylemlerine karşı harekete geçtiler

NATO üyeliği için Türkiye’nin onayını bekleyen Finlandiya PKK/YPG’li terör destekçileri konusunda harekete geçti. Başkenti Helsinki'de düzenlenen bir yürüyüşte terör örgütü PKK'nın paçavrasının açılmasına polis izin vermedi.

NATO üyelik sürecinde onay almak isteyen Finlandiya, Türkiye ile görüşmelerini sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği için Türkiye ile yapılan üçlü mutabakat kapsamında atılan adımlara ilişkin, "Süreç olumlu ilerliyor ama hala atılması gereken adımlar var" diye konuşmuştu.

YPG/PKK PAÇAVRALARI İNDİRTİLDİ

Açıklamaların ardından Finlandiya tarafında bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz gün, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de "Neo-nazi karşıtı yürüyüş" eylemi düzenledi. Terör örgütü YPG/PKK sempatizanlarının terör örgütünü tasvir eden afiş ve flama kullanmaları, polisler tarafından engellendi.

Finlandiya yola geldi! PKK/YPG eylemlerine karşı harekete geçtiler ile ilgili etiketler Finlandiya YPG
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.