Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'ya gidiyor: Fındık taban fiyatını açıklayacak! "Enflasyona ezdirmeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ordu'ya gidiyor. Erdoğan'ın yaklaşan hasat öncesi fındık taban fiyatını açıklaması bekleniyor. Ordulular saat 16.00'da bir araya gelecekleri Erdoğan'dan müjdeli bir haber bekliyor. Erdoğan daha önce yaptığı açıklamada, "Fındık müstahsilini asla enflasyona ezdirmeyiz" demişti.

Geçen yıl, hasat başladıktan sonra 26.50 TL olarak açıklanan fındık fiyatları, sezon sonrası serbest piyasada 40 TL'ye kadar çıktı.

ÜRETİCİLER ERKENE ÇEKİLMESİNDEN MEMNUN

Üreticiler ise maliyetin 60 TL'ye kadar çıktığını belirterek, açıklamanın bu yıl erkene çekilmesinden memnun olduklarını ve iyi bir fiyat açıklanacağına inandıklarını dile getirdi.

 

 "FINDIK MÜSTAHSİLİNİ ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu hafta sonu, Ordu'ya gidiyorum. Orada herkesin beklentisi, 'Acaba fındık fiyatları ne olacak'. Açıklayacağız tabii, işimiz o. Sırtımızda küfe var. Bu küfenin gereği neyse açıklamayı ona göre yaparız. Yaparken de fındık müstahsilini asla enflasyona ezdirmeyiz" demişti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'ya gidiyor: Fındık taban fiyatını açıklayacak! "Enflasyona ezdirmeyeceğiz" ile ilgili etiketler Fındık Ordu Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan fiyat taban fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.