Fındık fiyatlarına sinirlenen üretici, eline balta alıp fındık ağaçlarını kesti!

Fındık alım fiyatı Giresun için 84 TL, Ravent için 82,50 TL olarak belirlendi. Zonguldak'ın Alaplı İlçesinde Muhterem Şahin isimli fındık üreticisi açıklanan fiyatlara sinirlenip tarlasındaki ağaçları baltayla kesti. Üretici, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Fındık fiyatları Ağustos 2023'te güncellenerek Giresun için 84 TL, Ravent için 82,50 TL olarak belirlendi.

6 DÖNÜMLÜK TARLASINDAKİ FINDIK AĞAÇLARINI KESTİ

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Çöngelli köyünde yaşayan fındık üreticisi Muhterem Şahin, fiyatların istenilen düzeyde olmadığını söyleyerek 6 dönümlük tarlasında bulunan fındık ağaçların bir kısmını baltayla kesti.

O anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Fındık fiyatlarına sinirlenen üretici, eline balta alıp fındık ağaçlarını kesti!

"UĞRAŞMAYA GEREK VAR MI? PROBLEMİ KÖKÜNDEN HALLETMEK LAZIM"

Fındığın toplama yevmiyesinin 500 TL olduğunu söyleyen Şahin, Muhterem Şahin, “Benim üretmiş olduğum bir kilo fındık, bir kilo çay almıyorsa, bir kilo peynir almıyorsa, bir kilo Zeytin almıyorsa buna uğraşmaya gerek var mı? Bunun için problemi kökünden halletmek lazım. Bahçeyi de bu şekilde kökünden hallediyorum. Allah Bismillah" diyerek baltayla fındık dalları kesmeye başladı.

 

Fındık fiyatlarına sinirlenen üretici, eline balta alıp fındık ağaçlarını kesti! ile ilgili etiketler Giresun Fındık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.