Finansbank emeklilere anında 10 bin TL promosyon ödemesi yapıyor! İşte Finansbank emekli promosyon başvurusu...

Bankalar tarafından, emekli maaşını 3 yıl boyunca aynı bankadan alma sözü veren vatandaşlara verilen emekli promosyon miktarları artmaya başladı. Bu kapsamda Finansbank, "Öner kazan" kampanyası dahilinde 10 bin TL promosyon ödemesi yapıyor.

Özel bankalar tarafından da verilen emekli promosyon savaşı devam ediyor. Özellikle kamu bankalarının verdikleri düşük promosyon miktarlarıyla yarışın dışında kalmasıyla birlikte özel bankalar tarafından verilen promosyon miktarları 10 bin TL'ye kadar ulaştı. Bu çerçevede Finansbank, emeklilere 10 bin TL promosyon ödemesi yapıyor. 

PROMOSYON MİKTARI ARTTI

Emekli promosyon miktarlarına yapılan yeni güncellemelerle birlikte QNB Finansbank, 18 Ağustos 2022 tarihinden itibaren emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7.000 TL’ye varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatıyla birlikte emekli yakınını QNB Finansbank’a öneren ve kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 TL verme kararı aldı. "Öner kazan" kampanyasıyla birlikte bu rakam 10 bin TL'ye kadar ulaşıyor.

Finansbank emeklilere anında 10 bin TL promosyon ödemesi yapıyor!  İşte Finansbank emekli promosyon başvurusu...

EMEKLİLERE 10 BİN TL PROMOSYON

Öner kazan kampanyasından her müşteri üç defa faydalanabiliyor. Üstelik müşteriler cep telefonundan kolayca verebileceği dijital onay sayesinde şubeye gelmelerine gerek kalmadan maaşlarını taşıyabilecek ve nakit promosyon fırsatından faydalanabilecekler.

 Dolayısıyla, Yanı 7 bin lira promosyon alan bir emekli 3 kişiyi de ilgili bankaya getirmesi durumunda 3 bin lira da 'öner kazan'dan alacak ve 10 bin liralık bir promosyon ödemesi almış olacak.

 

 

Finansbank emeklilere anında 10 bin TL promosyon ödemesi yapıyor! İşte Finansbank emekli promosyon başvurusu... ile ilgili etiketler promosyon Para finansbank
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.