Finansbank, Anneler Günü’ne özel kampanyasını duyurdu: 300 TL iade, anneleri mutlu edecek! Kampanya katılım şartları…

Bazı bankalar, Anneler Günü’ne özel kampanyalar düzenliyor. Bu bankalardan biri de Finansbank oldu. Finansbank, 300 TL iade kampanyası ile anneleri mutlu etmeyi hedefliyor. İşte detaylar…

Anneler Günü’ne az bir süre kaldı. Anneler Günü’nde pek çok kişi annesine ya da annesi kadar sevdiği kişilere güzel bir hediye almak istiyor. Hediye olarak piyasada çok sayıda seçenek bulunuyor. Hediye fiyatları da her bütçeye uygun şekilde oluyor.

Ancak son zamanlarda yaşanan pahalılık sebebiyle hediye almak güçleşiyor. Bu nedenle bankalar, annelerini sevindirmek isteyenlere özel kampanyalar düzenliyor. Anneler Günü’ne özel hediye paralar, nakit avanslar ya da alışverişlerde taksit seçenekleri veriliyor. Yakın zamanda Anneler Günü kampanyasını duyuran bankalardan biri de QNB Finansbank oldu. Banka, kampanya detaylarını açıkladı.

QNB FİNANSBANK ANNELER GÜNÜ KAMPANYASI

Finansbank, Anneler Günü’ne özel kampanyasını duyurdu: 300 TL iade, anneleri mutlu edecek! Kampanya katılım şartları…

QNB Finansbank, düzenlediği kampanyalarla müşterilerine avantaj sağlıyor. Bu avantajlardan yararlanmak isteyenlerin ilk olarak bankanın müşterisi olması gerekiyor. QNB Finansbank internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden bankanın müşterisi olmak mümkün oluyor.

QNB Finansbank, yeni bir kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Buna göre banka, Anneler Günü’ne özel bir kampanya düzenlediğini belirtti. Banka, Card Finans kullanıcılarına özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında 300 TL para puan kazanma fırsatı doğuyor.

KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI

QNB Finansbank, kampanyanın 15 Mayıs’a kadar geçerli olduğunu söyledi. Buna göre Card Finans, QNB First kredi kartları ile yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde tek seferde 30 TL verilecek. Müşteriler bu harcamaları ile toplam 300 TL para puan kazanabilecek.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin ilk olarak QNB Mobil üzerinden giriş yapması gerekiyor. Ardından Diğer İşlemler/Kampanyalar kısmından kampanyaya başvurmak gerekiyor. Katılım için cep telefonundan ANNE yazarak 2273’e mesaj göndermek de yeterli oluyor. Aynı zamanda kayıt işlemleri ATM’ler ve çağrı merkezi üzerinden de yapılıyor.

Kampanya 15 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Ancak kazanılan puanlar 30 Haziran 2023 tarihine kadar harcanabiliyor. Bu sayede Anneler Günü için kazanılan puanlarla hediye almak mümkün oluyor.

Finansbank, Anneler Günü’ne özel kampanyasını duyurdu: 300 TL iade, anneleri mutlu edecek! Kampanya katılım şartları… ile ilgili etiketler Kampanya Anneler Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.