Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü

Daha önce Oscar'a aday gösterilen ABD'li yıldız oyuncu Alec Baldwin, film çekimi sırasında kullandığı kurusıkı silahla görüntü yönetmenini öldürdü. Rust filminin çekimleri sırasında yaşanan olayda filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza ise yaralandı. Olayın kaza olduğu düşünülürken polis ekipleri bütün ayrıntılarıyla soruşturulduğunu kaydetti.

ABD'li film yıldızı Alec Baldwin, Rust isimli filmin çekimi sırasında görüntü yönetmeninin kazayla ölümüne neden oldu. Olay yaşandığında çekim kameralarının kayıtta olduğu belirtildi.
Oscar'a aday gösterilen dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin bir sahnenin çekimi sırasında kurusıkı tabancayı ateşledi ancak silahtan çıkan mermiler hem görüntü yönetmeni hem filmin yönetmenine isabet etti.

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) hayatını kaybederken filmin senaristi ve yönetmeni Joel Souza (48) ise yaralandı.

Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü

Yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşünülüyor ancak polis soruşturmanın devam ettiğini ve olayın tüm yönleriyle incelendiğini açıkladı.

Yerel basın, Alec Baldwin'in perşembe günü olay yerinin yakınındaki şerif merkezinin önünde gözyaşları için görüldüğünü aktardı.

Baldwin'in sözcüsü, olayın çekimler için kullanılan silahtaki boş mermilerdeki sorun nedeniyle meydana geldiğini belirtti.

Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü - Resim : 2

Hayatını kaybeden Hutchins, Ukrayna'da doğmuş ve Kuzey Kutup Dairesi'ndeki bir Sovyet askeri üssünde büyümüştü. Kiev'de gazetecilik, daha sonra da Los Angeles'ta film okuyan Hutchins, American Cinematographer dergisi tarafından 2019'da 'yükselen yıldız' seçilmişti.

BİRKAÇ SAAT ÖNCE FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Alec Baldwin, yaşanan kazadan birkaç saat önce sosyal medya hesabından setten fotoğraf paylaşmıştı.

Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü - Resim : 3

Baldwin'in sözcüsü, olayın çekimler için kullanılan silahtaki boş mermilerdeki sorun nedeniyle meydana geldiğini belirtti.

Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü - Resim : 4

Film setinde korkunç olay! Yıldız oyuncu, görüntü yönetmenini öldürdü ile ilgili etiketler film silah kaza Alec Baldwin rust kurusıkı Halyna Hutchins öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.