Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var...

Başakşehir TEM Otoyolu'nda aralarında film çekimine giden karavanların da olduğu 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada araçlar içinde bulunan 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Küçükçekmece Tem-Otoylu Edirne istikametinde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan 24 EN 245 plakalı karavan henüz bilinmeyen bir nedenle aniden yolda durdu.

KARAVANLAR DURAMAYINCA PEŞ PEŞE ÇARPIŞTILAR

Arkadan gelen ve duramayan karavanlar ve minibüs arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüste bulunan 4 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazayı görenler sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var...

TEM OTOYOLU EDİRNE MEVKİNDE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Polis ekipleri ise tekrardan bir olumsuzluk yaşanmaması için kaza etrafına şeridi ile güvenlik şeridine aldı. Kaza nedeniyle Tem-Otoylu Edirne istikametinde yoğun trafik oluştu. Maddi hasarların meydana geldiği kazayla ilgili polis çalışma başlattı.

Kaza sonrası araçlardan yola akan ve yolu kayganlaştıran yağ belediye ekipleri tarafından kumlanarak kapatıldı.

Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var... - Resim : 2

"SIRAYLA PEŞ PEŞE KAZA YAŞANIYOR"

Kazaya karışan kamyonette bulunan Çetin Bozkuş, "Öndeki araçların durmasından sonra, biz de arkadan gelen araçlarla peş peşe vurduk. En öndeki araç durunca, arkasındaki iki araç ona vuruyor. Biz durduk arkamızdaki araçlar da bize vurdu. Sırayla peş peşe kaza yaşanıyor." dedi.

Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var... - Resim : 3

Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var... - Resim : 4

 

Film çekimine giden karavanlar zincirleme trafik kazasına neden oldu! Yaralılar var... ile ilgili etiketler Başakşehir E-5 TEM karavan otoyol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.