Filiz Akın ''Bence iyi haber'' diyerek paylaştı! Yeşilçam'ın yıldızı son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

Yeşilçam'ın yıldızı Filiz Akın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Akın, son sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi.

Türk sinemasının 'Dört Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, sosyal medya hesabından sağlık duurmuyla ilgili yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Geçtiğimiz aylarda Akın, hem kulağının üst kısmındaki kanserli doku için hem de ses tellerindeki sorunlar için ameliyat olmuştu.

"8 SAATİM HASTANEDE GEÇİYORDU"

Bir süredir sağlık problemleri yaşayan Filiz Akın son sağlık durumunu açıkladı. Instagram hesabından paylaşım yapan Akın, şunları ifade etti:

"Bence iyi haber! Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şu anda ise ilacı ve tedaviyi evde alabileceğim. Boğazda oluşan bakteriyel bir oluşumun yok edilmesi için daha bir on günüm daha var sanırım. Hepimize olabildiğince iyi bir hafta diliyorum."

Filiz Akın ''Bence iyi haber'' diyerek paylaştı! Yeşilçam'ın yıldızı son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi

Filiz Akın ''Bence iyi haber'' diyerek paylaştı! Yeşilçam'ın yıldızı son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi ile ilgili etiketler Filiz Akın
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.