Filip Novak resmen Trabzonspor'da!

Trabzonspor, Danimarka'nın F.C. Midtjylland ekibinden transfer ettiği sol bek oyuncusu Filip Novak ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı...

Bordo-mavililerin F.C. Midtjylland'tan yeni transferi Filip Novak, Şenol Güneş Kompleksi'nde Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu'nun da katıldığı törenle resmi sözleşmeye imzayı attı. İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu, Mas'ın takımdan ayrılmasından sonra girdikleri sol bek arayışlarını sonuçlandırdıklarını belirterek, "Bildiğiniz gibi 2017-18 sezonuna başlarken geniş ve alternatifli bir kadromuz vardı. Ancak geçen günlerde bir arkadaşımızın ısrarla ayrılmak isteyişi bizi sol bek mevkiinde arayışa itti. Yapılan transfer çalışmalarında Novak ile yapılan görüşmelerde nihai sona ulaştık. Umarım Novak bize uygun bir oyuncu olur ve uzun yıllar bize hizmet eder. Yıllardan beri Trabzonspor'u takip ediyoruz. Bize doğu bloğu ülkelerinden gelen futbolcuların çoğu faydalı olduğunu görüyoruz. Kendisi de Çekya vatandaşı. Hoş geldin diyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.

0x0-filip-novak-imzayi-atti-1516349115037

Alemdaroğlu, oyuncuya Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklanan rakamlar dışında her hangi bir imza parası veya farklı bir ödeme yapılmayacağını da belirtirken, transfer çalışmalarının da sürdüğünü ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu konuda son ana kadar çalışma yapacağız. Bir soru vardı, 'Novak lider takımdan neden geldi' diye. Trabzonspor belki şu an sıralamada lider değildir ama her zaman o hedefin takımı olmuştur ve liderdir. Bunu sitem etmek için söylemiyorum, hatırlatmak için söylüyorum. Trabzonspor gibi bir kulüpte transfer hiçbir zaman bitmez ve eksik kalmaz. Sürekli arayışlarımız var bugün olmazsa bile üç sene sonrasının planını yapıyoruz. Dolayısıyla arayışlarımız sürüyor. Bu işin birde mali boyutu var. İkisini dengeye oturtup ona göre transfer yapmalıyız'' dedi.

Filip Novak resmen Trabzonspor'da! ile ilgili etiketler Transfer Trabzonspor novak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.