Filenin Sultanları zafer sonrası Naim'i söyledi! İşte o görüntüler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi (VNL) finalinde Çin'i 3-1'le geçerek şampiyon oldu ve altın madalyayı aldı. Filenin Sultanları, bu zafer sonrası coşmaya ve coşturmaya devam etti. Hande Baladın'ın paylaştığı videoda Sultanlar, Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin şarkısı olan Naim'i söyledi. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

ABD'nin Texas eyaletindeki Arlington kentinde oynanan final karşılaşmasında Türkiye setlerde 1- 0 öne geçtikten sonra Çin durumu 1-1'e getirdi. Filenin Sultanları, daha sonra peş peşe iki set kazanarak altın madalyayı ve 2023 Milletler Ligi Kupası'nı Türkiye'ye getirdi. 

NAİM ŞARKISINI SÖYLEDİLER

Şampiyonluk kutlamaları sosyal medyaya damgasını vururken Filenin Sultanları, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun orijinal film müziği olan Naim'i seslendirdi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

2021 yılında Hollanda'yı 3-0 mağlup eden Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü olmuştu. Turnuvada sadece 1 maç kaybeden A Milli Kadın Voleybol Takımı, bronz madalya sevincini de Eypio'nun Naim şarkısı ile kutlamıştı.

Filenin Sultanları zafer sonrası Naim'i söyledi! İşte o görüntüler ile ilgili etiketler voleybol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.