Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!"

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, 13 saatlik Amerika yolculuğu için ‘özel uçak’ tahsis etmek yerine ekonomi uçmaları yüzünden Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi. Olayın perde arkası ortaya çıkarken, sorunun kaynağının THY değil TVF olduğu anlaşıldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş, 13 saatlik Amerika yolculuğu için ‘özel uçak’ tahsis etmek yerine ekonomi uçmaları yüzünden Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi. 

Ebrar ve Zehra'nın ardından diğer oyunculardan da tepki mesajları geldi...

Geçtiğimiz aylarda Avrupa Şampiyona olan milli takım oyuncuları tarifeli uçakla yurda dönerken milli futbol takımının Ermenistan maçına özel uçakla gitmesi de tartışma yaratmıştı. 

Milletler Ligi maçları nedeniyle seyahat eden A Milli Kadın Voleybol takımımızda yine uçak krizi yaşandı.

13 saatlik ABD uçuşuna tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçan oyunculardan Ebrar Karakurt yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

“Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi” diyen Ebrar Türk Hava Yolları’na tepki gösterdi.

Ebrar'dan sonra bir tepki de Zehra Güneş'ten geldi.

Geçtiğimiz yaz aylarında da Avrupa Şampiyonu olan voleybol takımımız yurda tarifeli uçakla dönerken erkek futbol takımı Ermenistan maçına THY’nin özel uçağıyla gitmiş, o zaman da tartışmalar yaşanmıştı.

THY'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir ise konuyla ilgili sorunun kaynağının THY değil Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilieri olduğunu aktardı. Özdemir, "THY'nin bu olayda hiçbir kusuru yok. Voleybol Federasyonu'nun uçuşa üç gün kala business class bilet istemek akıllarına gelmiş. Daha önce de aynı şeyi yapmışlardı hatırlarsanız. THY kibarca 'bizi kimse zamanında arayıp bilet istemedi' diyor. Voleybol Federasyonu okyanusu geçiyor ama derede boğuluyor. İhale'de THY'ye kalıyor... Nereden baksanız büyük beceriksizlik" dedi.

İşte Filenin Sultanları'nın paylaşımları:

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!"

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" - Resim : 2

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" - Resim : 3

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" - Resim : 4

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" - Resim : 5

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" - Resim : 6

Filenin Sultanları Türk Hava Yolları'na ateş püskürdü! "Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam! Bize gelince ekonomi!" ile ilgili etiketler Filenin Sultanları THY Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.