Filenin Sultanları tepki göstermişti! THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan açıklama

Dünya Voleybolunda Bir Numara olan Filenin Sultanları 13 saatlik uçuşa tepki göstermişti. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat sosyal medyada açıklama yaptı.

Filenin Sultanlarının 13 saatlik ABD yolculuğuna ekonomi tarifesinde gönderilmesine başta sporcular olmak üzere sosyal medyada tepki yağdı.

Tepkiler sonrasında Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün Sosyal Medya hesabından açıklama yaptı.

"PLANLAMAYI SENE BAŞINDA YAPTIK"


Üstün açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır."

whatsapp-image-2024-05-26-at-16-09-10.jpeg

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan açıklama

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada federasyona 3 katı bütçe verdiklerini ifade ederek şunları söyledi: 
"Türkiye Voleybol Federasyonu’na 3 katı bütçe verdik. Federasyonlar THY bütçelerini istedikleri gibi kullanıyorlar, kabin tercihi federasyonlarda. Ekonomi uçuşlarda her müsaitse business upgrade ediyoruz. Bugünkü uçuş full doluydu, alanda açılan koltuklarla şuan 3 sporcumuz business uçuyor."

Filenin Sultanları tepki göstermişti! THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan açıklama ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.