Filenin Sultanları ilk maçında mağlup oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dünya Voleybol Şampiyonası B Grubu ilk maçında Tayland ile mücadele etti. Karşılaşma 3-2'lik Tayland'ın üstünlüğü ile tamamlandı ve Filenin Sultanları turnuvaya mağlubiyetle başlamış oldu.

Maça iyi başlayan milliler karşılaşmanın ilk setini 25-17'lik skorla üstün tamamladı. İkinci sette ise rakip Tayland 31-29'luk sonuçla durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sette Filenin Sultanları yeniden 25-22'lik üstünlük ile 2-1 öne geçti ancak dördüncü seti 25-19 kazanan Tayland karşılaşmayı final setine götürmeyi başardı.

Final setinde ise rakibine 15-13 mağlup olan milliler, turnuvanın ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'nun ikinci maçında 27 Eylül Salı günü Güney Kore ile karşılaşacak.

Filenin Sultanları ilk maçında mağlup oldu ile ilgili etiketler Tayland A Milli Kadın Voleybol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.