Filenin Efeleri'nden tarihi başarı! Hem son 16, hem de Olimpiyat yolu açıldı

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, FIVB Dünya Şampiyonası E Grubu'ndaki üçüncü ve son maçında Kanada'yı 23-25, 23-25, 17-25'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Grubunu 6 puanla tamamlayan Filenin Efeleri, adını son 16 turuna yazdırırken, Olimpiyat Elemeleri'ne katılmayı da garantiledi.

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 1998 yılından sonra ilk kez yer aldığı Slovenya ve Polonya’nın ortak düzenlediği 2022 FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası’nda E Grubu’ndaki son maçında Kanada ile karşılaştı.

AY-YILDIZLILAR İLK DEFA SON 16'DA

Grup’taki ilk maçında Çin’i 3-0 yenen, ikinci maçta İtalya’ya aynı skorla kaybeden Filenin Efeleri, Kanada’yı 3-0 yenerek E Grubu’nu ikinci sırada tamamladı ve adını ilk defa son 16 turuna yazdırdı.

Filenin Efeleri'nden tarihi başarı! Hem son 16, hem de Olimpiyat yolu açıldı

GALİBİYET OLİMPİYAT YOLUNU DA AÇTI

Tarihi bir başarıya imza atan Filenin Efeleri, aynı zamanda elde ettiği bu galibiyetle, gelecek yıl düzenlenecek 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde oynamaya da hak kazandı.

Filenin Efeleri'nden tarihi başarı! Hem son 16, hem de Olimpiyat yolu açıldı ile ilgili etiketler Türkiye Kanada A Milli Erkek Voleybol Takımı Filenin Efeleri FIVB Dünya Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.