Fikret Yılmaz: Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a dönmesi için dua ediyorum

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönecek mi? Fikret Yılmaz: “Olabilir, her şey olabilir. Sezon sonunu görmek gerek. Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele."

Fransa şampiyonu Lille'in milli kralı Burak Yılmaz, Beşiktaş'a geri dönecek mi? 36 yaşındaki santrforun babası Fikret Yılmaz, Siyah-Beyazlı taraftların merak ettiği bu soruya yanıt verdi.

Beşiktaş'tan 2020 yazında ayrılan ve Lille'e transfer olan tecrübeli futbolcu, Ligue 1'de müthiş bir performans sergiliyor. Bu sezon 20 maçta 4 gol, 3 asistle oynayan Burak Yılmaz'ın sezon sonu sözleşmesi sona erecek.

Radyospor'a konuşan Fikret Yılmaz, Burak Yılmaz'ın dönüşüyle ilgili açık kapı bıraktı:

“Olabilir, her şey olabilir. Sezon sonunu görmek gerek. Milli takımla hedefleri var. Ben geleceğiyle ilgili çok konuşmuyorum. Ama biz Beşiktaşlıyız. Bunu herkes bilir. Yazılanları okuyorum. Gerçekleşmesi için dua ediyorum. İnşallah olur. Bizi aşan bir mesele"

TAKIM OLARAK İYİ GİTMİYORLAR

“Burak bence bu sezon da iyi oynuyor. Ama takım olarak iyi gitmiyorlar. Teknik direktör değişikliği, kulübün iyi oyuncuları satıp, yatırıma gitmesi gibi nedenlerden dolayı işler istedikleri gibi gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile eşleştiler. Chelsea mutlak favori değil. Lille sıradan bir takım değil ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyorlar."

FUTBOLU BIRAKTIKTAN SONRA NE YAPACAK?

Fikret Yılmaz, oğlunun gelecek planlamasıyla ilgili olarak da, "Türk liginde 200 golü geçmesini, sonra futbol kariyerini noktalamasını isterim. Burak futbolculuğu bıraktıktan sonra teknik adam olarak kalacaktır. Kesinlikle planımız bu. Yapacağı iş futbol adamlığıdır. Bunu yapabilecek becerisi vardır. Avrupa’da geçen sezon yaptığını tüm zamanlarda yapan yok” şeklinde konuştu.

 

Fikret Yılmaz: Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a dönmesi için dua ediyorum ile ilgili etiketler Burak Yılmaz Beşiktaş Lille Fikret yılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.