Fikret Orman'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Olympiakos için Yunanistan'ın Fenerbahçe'si diyorlar. O zaman daha da motive olalım" dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Olympiakos deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, kritik mücadele öncesi NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

Fikret Orman, Yunanistan'da Türkiye'den gelen Rumların kurduğu bir spor tesisini ziyaret etti. Olympaikos eşleşmesini değerlendiren Fikret Orman, "Olympiakos ile erken karşılaştık. Daha ileriki turlarda kozlarımızı paylaşmayı bekliyorduk. Olympiakos karşısında kolay lokma olmadığımızı göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye göndermede bulunan Orman, "Olympiakos, Yunanistan'ın en iyi kulüplerinden birisi. Onlar tabii ki kendi evlerinde kazanmak isteyecekler. Şimdi Olympiakos için Yunanistan'ın Fenerbahçe'si diyorlar. O zaman daha da motive olalım." sözlerini sarf etti.

Süper Lig'deki gidişatı yorumlayan Orman, "Süper Lig'de daha 11 maçta ve 33 puan var. Zor bir sezon oluyor. Şu anda Avrupa'ya konsantre olduk." diye konuştu.

Fikret Orman'dan Fenerbahçe'ye Olympiakos göndermesi ile ilgili etiketler Fikret Orman Beşiktaş Fenerbahçe Olympiakos
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.