Fıkra gibi otel odası... Banyo yapmak için çok zorlu bir yoldan geçmek gerek

Ordu'da kaydedilen görüntüler fıkra gibi bir olayı ortaya çıkardı. Otel odasında banyo yapmak isteyen vatandaşın başına gelenler sosyal medyada gündem oldu. Otelin ilginç mimarisi nedeniyle duş almak isteyen vatandaşın çok zorlu bir yoldan geçmesi gerekti.

Otel odasında banyo yapmak isteyen vatandaşın başına gelenler anlattığı anlar izleyenleri güldürdü. Odanın sıra dışı mimarisi nedeniyle duş kabinine girene kadar bin dereden su getiren vatandaş, çıktıktan sonra da pek rahat edemedi. Vatandaşın o zorlu süreci anlattığı anlar sosyal medyada viral oldu.

Fıkralara konu olacak türden olay Ordu'daki bir otelde meydana geldi. Yorgun halde otele gelen vatandaş, duşa girmek istedi. Ancak otel odasında neyle karşılaşacağından habersizdi.

LAVABOYA GİREMEDİ

Duş almak için lavaboya girmeye çalışan vatandaş, kapının tam açılmadığını gördü. Uzun uğraşlar sonucu lavaboya girmeyi başaran vatandaş bu kez de duş kabinine giremedi. Duş kabininin de kapısı, odanın kapısı kadar ilginç bir mimariye sahipti. Elinden geleni deneyen vatandaş, sonunda duş kabinine de girmeyi başardı.

Duşa girmek için adeta labirentte dolaşırcasına hareket eden vatandaş "Banyo yapmak istedim, içeriden çıkamadım" dedi.

Yaşadığı ilginç olayı kaydeden vatandaşın videosu sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

 

Fıkra gibi otel odası... Banyo yapmak için çok zorlu bir yoldan geçmek gerek ile ilgili etiketler Ordu otel odası banyo kapı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.