FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Liverpool finalde!

FIFA Kulüpler Dünya Kupası yarı final mücadelesinde Meksika ekibi Monterrey ile İngiliz devi Liverpool karşı karşıya geldi.

Liverpool, 2019 FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda Monterrey'i 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.

Katar'da düzenlenen 16. FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nın yarı finalinde, Monterrey ile Liverpool karşılaştı. Liverpool sahadan 2-1 galip ayrılarak finalde Flamengo'nun rakibi oldu.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Liverpool finalde!

Uluslararası Halife Stadı'nda oynanan mücadelede Liverpool'un golleri 11. dakikada Naby Keita ve 90+1'de Roberto Firmino'dan geldi. Monterrey'in tek golünü ise 14. dakikada Rogelio Funes Mori kaydetti.

Diğer yarı final mücadelesinde ise Flamengo, Al-Hilal'i 3-1 yenerek finale yükselmişti.

Flamengo ile Liverpool arasında oynanacak olan Kulüpler Dünya Kupası final mücadelesi 21 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Liverpool finalde! ile ilgili etiketler FIFA Liverpool Meksika Khalifa Uluslararası Stadyumu Monterrey FIFA Dünya Kulüpler Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.