Fibabanka ihtiyaç kredisi kampanyasını güncelledi! Faizler yüzde 1,89'a geriledi! Üstelik SMS ile başvurmak mümkün!

Sektörün dikkat çeken isimlerinden birisi olan Fibabanka, nakit ihtiyaçları günden güne artan tüketiciler için yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte Fibabanka’nın yeni kampanyası…

En temel ihtiyaç ürünlerine ve hizmet başlıklarına dahi yüksek oranlarda zamların gelmiş olması, ay sonlarını sabit maaşları ile getirmek zorunda olan tüketicilerin geçim derdi içerisine düşmelerine sebep oldu. Bu durum nakde olan ihtiyaçların artmasına yol açarken bankaların yükselen faizleri ise yüklü bir borç yükünün altına girmeye cesaret edemeyen tüketicilerin ceplerindeki deliğin büyümesine sebebiyet verdi.

Son dönemlerde artan faizler sebebi ile zor günler yaşayan tüketiciler için elini taşın altına koyduğunu duyuran Fibabanka, yeni bir kredi kampanyası geliştirdiğini bildirdi. Söz konusu kredi kampanyasında nakit ihtiyacına bağlı olarak saniyeler içerisinde SMS başvurusu ile yararlanılabileceğini ifade eden Fibabanka, kredi ürünün ayrıntılarını tüketiciler ile paylaştı.

FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI 2022

Fibabanka ihtiyaç kredisi kampanyasını güncelledi! Faizler yüzde 1,89'a geriledi! Üstelik SMS ile başvurmak mümkün!

Zorlu yaşam koşullarına karşı tüketicilere destek olma kararı alan Fibabanka hem mevcut müşterileri hem de potansiyel müşterileri için birçok farklı başlık altında avantajlı kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak bir kredi kampanyası daha geliştirmiş olduğunu belirten banka, yeni ürününe ilişkin ayrıntıları paylaştı.

İhtiyaç kredisi ürününün üst limitini 130 bin TL olarak açıklayan banka, 20 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçların mesaj yolu ile karşılanabileceğini ifade etti. Kredi ürününün başlangıç faizini yüzde 1,89 azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirleyen banka, örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 20 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,89
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 1.101,34 TL

FİBABANKA İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

130 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler için başvuru detaylarını yayınlayan Fibabanka, 20 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için SMS başvurusunun yapılabileceğini belirtti. Bunun için T.C. kimlik numarasının 3422’ye gönderilmesinin yeterli olduğunu ifade eden Fibabanka, 20 bin TL’yi aşan nakit desteği talepleri için banka şubelerinin ziyaret edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Fibabanka ihtiyaç kredisi kampanyasını güncelledi! Faizler yüzde 1,89'a geriledi! Üstelik SMS ile başvurmak mümkün! ile ilgili etiketler Fibabanka kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.