Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in ABD'de ameliyat olduğu ortaya çıktı!

Sabah gazetesinden Bülent Cankurt bugünkü köşe yazısında iş dünyasına ilişkin çarpıcı notlar paylaştı.

Bülent Cankurt, Turkcell'in kurucularından ünlü girişimci Murat Vargı'nın doğum gününde Revü kızlarının sahne aldığı bilgisini paylaştı ve partiden detaylar aktardı.

Sabah yazarı ayrıca, Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in ABD'de ameliyat olduğu bilgisini paylaştı.

İşte o köşe yazısı;

- 70. yaşını revü kızlarıyla kutladı

Yarattığı Turkcell markası ile Türkiye'nin en zenginleri arasına giren Murat Vargı, önceki gün sıra dışı bir partiyle 70'inci yaşına merhaba dedi. Eşi Birgül Vargı, Murat Bey'in doğum günü için Four Seasons Hotel'in balo salonunu kapattı ve bütün dostlarını davet etti. 50 yaş ve üstü iş dünyasından hemen herkes, Murat Bey'in doğum günü partisindeydi.

Erol Evgin'in sahneye çıktığı gecede, Murat Bey'in yakın arkadaşı Nükhet Duru da, Murat Bey için birkaç şarkı söyledi. Gecenin asıl bombası ise, sahneye çıkan revü kızlarıydı...

Evet, yanlış okumadınız...

Birgül Hanım, eşinin 70'inci doğum gününün uzun süre hafızalardan silinmemesi için partiye revü kızları getirmiş.

l.rekgtrhh

FOTOĞRAF ÇEKMEK YASAKTI

Partiye katılanlar, gece başında 'Lütfen cep telefonuyla çekim yapmayın ve paylaşmayın' anonsunun niye yapıldığını da o zaman anlamış! Özellikle erkek davetliler bu sürprize bayılmış tabii... Murat Bey, doğum günü pastasını da, eşi ve revü kızlarıyla birlikte kesmiş. Bu eğlenceli parti, bugünlerde sosyetenin sohbet konularının top 10'unda ilk sırada yer alıyor.

- Özyeğin, ABD’de operasyon geçirdi

Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'i, bacanağı Tunç Çapa'nın cenazesinde göremeyince, küslüklerinin halen devam ettiğini sanmıştım; yanılmışım. Özyeğin ile Çapa'yı yıllarca barıştırmaya çalışan eşleri meğer sonunda başarmış. Hüsnü Bey'in cenazede olmamasının nedeni, sağlık problemi sebebiyle ABD'de olmasıymış.

Hüsnü Bey, Cleveland'da bıçak altına yatmış.

Çapa'nın vefatı ani olunca da, ne kendisi, ne de yanında bulunan eşi Ayşen Hanım cenazeye gidebilmiş.

Bu arada Hüsnü Bey'e acil şifalar diliyorum...

Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin'in ABD'de ameliyat olduğu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hüsnü Özyeğin bülent cankurt murat vargı
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.