Fi Çi 10. final bölümü fragmanı izle!

İnternet platformunda yayınlanan birçok dizi hayranlıkla izleniyor. Onlardan biri ise geçen sene Puhu Tv'de başlayan Fi. Dizi her bölümünde yaşanan gerilimli, heyecanlı ve duygusal sahneleri ile kısa sürede fenomen hale geldi. 2.sezonda Fi serisinin devamı olarak başlayan Çi'de beklenen sona yaklaşılıyor. Son bölümde Duru'nun Can'da kurtulma sahneleri ile heyecanlı dakikalar yaşanırken Özge'de gerçekleri ortaya çıkarma savaşına devam etti ve sonunda Can Manay ile ilgili yaşananlar su yüzüne çıktı. Final bölümüne saylı günler kala Can Manay'ın suçlu olduğu öğrenildikten sonra yakalanıp yakalanamayacağı merak konusu. İşte Fi Çi 10.bölüm fragmanı izle? Final ne zaman yayınlanacak? Neler olacak? Detaylar haberimizde...

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Berrak Tüzünataç ve Mehmet Günsur'un başrollerinde oynadığı Fi 2. sezonu ile Çi olarak yayınlanan dizinin final bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmasına az bir zaman kaldı. Duru'nun hikayesi ortaya çıktıkça izleyenleri duygulandıran sahneler aynı zamanda heyecanlandırdı. Duru, Can ile ilgili gerçekleri öğrenince uzaklaşmaya çalıştı. 9.bölümünde Afife müzikali için hazırlanan Duru'nun afişin yer aldığı sahne ile sonlandı.Polislerden kaçan Can'ın afişi görmesi ile final bölümünde neler yapılacağı merak ediliyor. Final bölümüne saylı günler kala izleyiciler neler olacağını merak ediyor. Fi Çi 10.bölüm fragmanı izle? Final ne zaman yayınlanacak? Neler olacak? Can yakalanacak mı? Merak edilen tüm soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_1

OYUNCULAR

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Osman Sonant, Tülay Günal

Fi 10.final bölümü fragmanı izle!

Fi, Azra Kohen isimli yazarın Fi, Çi ve Pi isimli eserlerinden uyarlanan bir Türk psikolojik gerilim internet dizisi. 12 bölüm süren birinci sezon puhutv üzerinde 31 Mart 2017 tarihinde yayınlanmaya başladı ve 16 Haziran 2017 tarihinde sona erdi. Romanları, senaryosuna Nükhet Bıçakçı'nın uyarladığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım, yönetmenliğini Mert Baykal üstlenmiş olup başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal ve Osman Sonant paylaşmaktadır. İkinci sezonun ise 9 Kasım 2017'de başladı.

Birinci sezonda psikiyatr olan Can Manay'ın hayatı anlatılmaktadır. Manay, hem üniversitede psikoloji dersleri vermekte, hem de kendi televizyon programında terapi yapmaktadır. Şans eseri karşılaştığı Duru'ya aşık olur ama Duru'nun Deniz adında sevgilisi vardır. Ayrıca ders verdiği okuldaki Bilge isimli öğrencisinin iyi bir psikolog olacağına inanmakta ve onun sınırlarını zorlamaktadır. Öte yandan Özge Egeli isimli bir muhabir Can Manay'ın kirli geçmişini ortaya çıkarma konusunda kararlıdır.

Dizi, ikinci sezonu da tamamlandığı zaman her hafta ikişer bölüm olmak üzere Mart-Haziran 2017 tarihlerinde televizyonda Show TV kanalında yayınlanacaktır.

ANA KADRO

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar.

Duru Durulay (Serenay Sarıkaya), bir konservatuvar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır. Henüz okulu bitmeden Can Manay'ın New York'e gönderdiği dans videosu ile New York Academy seçmelerine kabul edildi.Pastel tonlardaki giysileri ve sade takılarıyla güçlü bir stile sahip.

fi-12bolum-sezon-finali-fragmani_9906381-4840_1800x945

Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır.Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.. Kıyafet seçiminden daha önemli şeylere zaman harcaması gerektiğini düşündüğü için giydiği giysiler hep günlüktür.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.Zeka geriliği olan bir kardeşi ve babasıyla birlikte fakir bir hayat sürmekte, okulundaki bursunu korumak için ise her şeyi yapmayı kafasına koymuş cesur biridir.
Eti (Tülay Günal), Can Manay'ın doktoru ve geçmişini bilen kadın.

Sadık Murat Kolhan (Osman Sonant), ünlü bir medya şirketinin patronu. Çoğu kişi Can Manay ile ikisini dost olarak bilmekte, ama aslında Can, sahip olduğu eski karısı Yıldız'ın dosyaları ile Sadık'ı tehdit etmekteydi. Sadık ise Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak amacıyla Özge'yi tutmuştur

BERRAK TÜZÜNATAÇ

Türk sinema ve dizi oyuncusu. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Daha sonra Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat 'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmakta olan oyuncu dizinin 73. bölümünde, canlandırmış olduğu Vahide karakterinin öldürülmesiyle diziye veda etmiştir. Show TV'de yayınlanan Bu Kalp Seni Unutur Mu adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı.

BÜŞRA DEVELİ

İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini ve Tatlı İntikam'da Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

MEHMET GÜNSUR

1975 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.Annesi Sibel Hanım bir öğretim görevlisi, babası Teoman Bey ise bir kuantum fizikçisidir.Modern bale koreografı olan ablası Zeynep Günsür Yüceil aynı zamanda bir öğretim görevlisidir.Oyunculuğa yedi yaşında çeşitli reklam filmlerinde oynayarak başladı. 14 yaşındayken Okan Uysaler'in yönettiği Geçmiş Bahar Mimozaları adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. İtalyan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ne girerek buradan mezun oldu. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletmiştir. Hamam filminin figürasyonunu yapan bir arkadaşının aracılığıyla seçmelere katıldı. Deneme çekiminin ardından role kabul edildi ve Ferzan Özpetek'in yönetmenliğindeki bu filmle adını geniş kitlelere duyurdu. Filmin ardından yalnızca oyunculuğa yönelme kararı aldı.

Fi Çi 10. final bölümü fragmanı izle! ile ilgili etiketler fi çi 10bölüm final fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.