Fi 9. bölüm fragmanı izle... Duru sakat mı kalacak? Yeni bölümde neler olacak?

İnternet platformunun büyük ilgi ile takip edilen Fi'nin final yapmasına sayılı bölüm kaldı. İlk sezonundan itibaren büyük bir heyecan ile takip edilen dizinin nasıl biteceğini herkes tarafından çok merak ediliyor. Duru'nn gerçekleri öğrenmesi ile Can'dan ayrılmaya çalışıyor. Özge birinci sezondan itibaren gerçekleri ortaya çıkarmak için çabalıyor. İzleyici tarafından merak edilen dizinin 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda durunun sakatlığı ön plana çıkıyor. Peki 9.bölümde neler olacak? Duru sakat mı kalacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde..

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç'ın başrollerini üstlendiği Fi'de sona geliniyor. Final yapmasına az bir zaman kala izleyeciler nasıl biteceğini çok merak ediyor. Can Manay'ın gerçek adı olan '' Umut'un'' öğrenilmesi ile de gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu akşam yeni bölümü ile izleyici ile buluşacak dizide ne olacağı ise araştırılıyor. İşte bu akşam yayınlanacak Fi 9. bölüm fragmanı izle... Duru sakat mı kalacak? Fi yeni bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde...

cats_1

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Duru, Can Manay'dan ayrılma kararı almış, tam evden kaçarken Can ile kapıda karşılaşmıştı. Eti'nin ölümüyle yıkılan Can, Duru'ya dert yanarak içini açar ve Duru'nun gideceğini, o kafa karışıklığıyla fark edemez. Eti, intihar girişiminden önce Can'a, gerçek adıyla yazdığı mektubu masanın üzerine bırakmış Can ise o mektuba ulaşmıştır. Mektup üzerinde "Umut'a.." yazmaktadır. Çünkü Can Manay'ın gerçek adı, Umut Zafer'dir. Can o mektupla eve gitmiş, Duru'ya ve aşkna sığınmıştır. Duru ise her şeyden habersiz yalnızca kaçmayı düşünmektedir.

Özge'nin Duru'yu köşeye sıkıştırıp gerçekleri anlatması ise Duru'yu daha çok germiştir. Özge, Can'ın gerçek adı olan 'Umut' bilgisine kadar Duru'ya her şeyi anlatır. Ve Duru'nun eline kendi numarasını sıkıştırır.

Can Manay, Duru'yla Eti'nin cenazesi için evden çıkmak üzereyken Bilge ansızın eve gelir. Duru'nun Can'ı aldatmasına kadar her şeyin farkında olan Bilge, Eti'nin ölümüyle de hırslanmış Can ve Duru'ya karşı cephe almıştır. Duru'nun Can'ı aldattığını söyleyen Bilge, izleyenlere heyecan dolu sahne yaşatır. Can ise bu haberden sonra Duru'yu evden çıkarmaz, kapıya ise şifre koyarak Duru'nun kaçmamasını sağlar.

Fİ Çİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Duru ve Can arasındaki gerilim, Bilge ve Özge’nin de meseleye dahil olmasıyla iyice yükselir. Sadık ise geçmişin yükünden kurtulmak için beklenmedik bir hamle yapacaktır.

Fİ Çİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Eti geçmişini yüzüne çarparak Can’ı kontrolü altına almaya çalışırken, Sadık da Özge’nin önüne Can hakkında yepyeni bilgiler serer. Duru, Deniz’le arasında geçenler yüzünden kafa karışıklığı yaşar.

Fİ Çİ 6. BÖLÜM ÖZETİ

Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı olur. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı bulur.

Fİ Çİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Can, Duru sayesinde, yaklaşan tehlikenin farkına varır. Özge final vuruşuna hazırlanırken Can’ın devreye girmesi, olayların seyrini değiştirir. Deniz’in sürpriz evliliğe verdiği beklenmedik tepki ise müzikal cephede işlerin karışmasına yol açacaktır.

Fİ Çİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

Can Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken, Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya gelir. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçecektir.

Fİ Çİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Duru’nun Can’ın oyununa oyunla karşılık vermesi hesaplayamadığı sonuçlar doğururken, Sadık da Özge’ye oynadığı oyunun bedelini ödemek zorunda kalır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Fİ Çİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Deniz’in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisini sarsar. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamleye iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı sürpriz gelişmelerle sınanacaktır.

Fİ Çİ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kaleyi fethetmekten daha zor olan kaleyi muhafaza etmektir. Duru'yu elde ederek isteğine ulaşan Can Manay için gerçek sınav şimdi başlıyor. Macera kaldığı yerden devam ediyor!

SERENAY SARIKAYA KARİYERİ

2006 yılında Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda jüri özel ödülü almasının ardından Şahin Alpaslan'ın yönettiği Şaşkın filminde rol aldı ve Itır karakterini canlandırdı.2008 yılında Turkcell'in bir reklam filminde rol aldı ve yapımcılığını Sinan Çetin'in yönetmenliğini de Murat Şeker'in yaptığı Plajda isimli ikinci sinema filminde rol alan Sarıkaya, filmde Aslı karakterini canlandırdı. Ayrıca başrolünü yine Sinan Çetin tarafından yapılan ve Celal Çimen tarafından yönetilen Peri Masalı isimli fantastik dizide iyilik perisi Talya karakterini canlandırdı ve dizide Ayşen Gruda, Altan Günbay ve Şahap Sayılgan gibi isimlerle birlikte rol aldı. Aynı yıl yine Sinan Çetin tarafından yapılan ve Deniz Ergun tarafından yönetilen Limon Ağacı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile birlikte başrolü paylaştı ve onuncu bölüm sonunda yayından kaldırılan dizide Peri karakterini canlandırdı. Dizinin sona ermesinin ardından yine 2008 yılında Tayfun Güneyer tarafından yapılan ve Adnan Güler tarafından yönetilen Adanalı dizisinde rol almaya başladı. Başrolünü Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt ve Selin Demiratar gibi oyuncuların paylaştığı dizide Oktay Kaynarca'nın kızı Sofia karakterini canlandırdı.2010 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Gizem Memiç'in ardından ikinci olan Sarıkaya, Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etmeye hak kazandı. Ancak oyunculuk kariyerini devam ettirmek istemesinden dolayı yarışmadan çekilen Sarıkaya'nın yerine Türkiye'yi Gizem Memiç temsil etti.İkinci sezonun sonunda Adanalı dizisinden ayrılan Sarıkaya, yine 2010 yılında Şükrü Avşar'ın yapımcılığını, Murat Düzgünoğlu'nun ise yönetmenliğini yaptığı Lale Devri dizisinde Yeşim Taşkıran karakterini üstlenerek Tolgahan Sayışman ve Hatice Aslan gibi isimlerle başrolü paylaştı. Dizinin bir bölümünde seslendirdiği bir şarkı büyük ilgi gördü ve albüm yapması için teklifler geldi. Sarıkaya, bu konuyla ilgili müziğe olan yeteneğini arkadaşının keşfettiğini ve sesini geliştirmek için eğitim alabileceğini söyledi. Ayrıca bir röportajında albüm teklifleri için "Teklifler doğru. Ücretler de fena değil. Ama şarkıcılık yapmam, işim oyunculuk" dedi. 2011 yılında Hoşçakal isimli bir kısa filmde rol aldı.2012'de Lale Devri dizisinin ikinci sezonunda diziden ayrılmak isteyen Sarıkaya, sözleşmesi gereği üçüncü sezonunun başlarında ölerek dizeden ayrıldı.

Fi 9. bölüm fragmanı izle... Duru sakat mı kalacak? Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler 9.bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak duru sakat mı kalacak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.