Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu’nun kendisinden 5 yaş büyük sevgilisi Merve Dinçkol’un biyografisi merak edilir oldu. Peki, Merve Dinçkol kimdir?

Daha öncesinde ilk olarak O Ses Türkiye yarışması ile bilinen Feyyaz Şerifoğlu son olarak reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini canlandırmakta. 30 yaşındaki başarılı oyuncunun sır gibi sakladığı sevgilisinin Merve Dinçkol olduğu ortaya çıktı.

Merve Dinçkol Kimdir?

6 Şubat 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Merve Dinçkol, lise eğitimini Erdemli Lisesi‘nde, üniversite eğitimini ise Beykent Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü‘nde tamamladı.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Okul yıllarında staj eğitimini Lig TV’de tamamlayan Dinçkol, daha sonrasında Başkent İletişim Bilimleri Akademisi‘ne yazıldı. Diksiyon ve spikerlik üzerine eğitimler alan Dinçkol, meslek hayatına Ulusal Kanal’da başladı.

Editörlük ve muhabirlik yapan Dinçkol, bir süre sonra sunuculuk yapmaya başladı. Ulusal Kanal‘da haber bültenlerini sunduktan sonra Bugün TV’de çalıştı. Milliyet’te Öykü Cengiz ile bir program hazırlayan Dinçkol, Kanal D’de “Kanal D Hafta Sonu Haberleri” ile seyircinin karşısına çıktı.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Bir dönem Ata Demirer ile bir birliktelik yaşadığı iddia edilen Dinçkol şu sıralarda Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu ile aşk yaşıyor.

Merve Dinçkol, Instagram’da dinckolm hesabını kullanmaktadır.

Feyyaz Şerifoğlu sevgilisi Merve Dinçkol kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler merve dinçkol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.