Feyenoord Fenerbahçe maçı canlı TRT 1 izle

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Hollanda temsilcisi Feyenoord karşısında tur arıyor. Maçı sitemizden ve TRT 1'den canlı izleyebilirsiniz.

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Feyenoord karşısında son 32'ye kalma mücadelesi veriyor. İspanyol hakem David Fernandez Borbalan'ın yöneteceği maçı TRT 1 canlı olarak yayınlıyor.

Grupta 10 puanla lider olan Fenerbahçe’nin tur biletini alması için beraberlik ve 1 farklı mağlubiyet yetecek. İki farklı mağlubiyet durumunda ise Ukrayna’da Manchester United’ın mağlup olması beklenecek.

CANLI İZLE

İLK 11'LER

Feyenoord:

Jones, Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Nelom, El Ahmadi, Vilhena, Toornstra, Kuyt, Elia, Jorgensen

Fenerbahçe:

Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet, Alper, Sow, Lens, Van Persie

Feyenoord Fenerbahçe maçı canlı TRT 1 izle

Dirk Kuyt: Fenerbahçe Advocaat ile daha güçlü

Feyenoord’un kaptanı ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kuyt, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında yarın konuk edecekleri Fenerbahçe maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Tek farklı galibiyetin Manchester United’ın Ukrayna’da Zorya karşısında kaybetmemesi durumunda işlerine yaramayacağını belirten Kuyt, “Maçta bir seçeneğimiz var, iki farkla kazanmamız lazım. Çünkü Manchester United maçından gelecek skoru bilmiyoruz. Yenmeye çalışacağız”

Advocaat: 'Manchester United yenilecek'

Advocaat, kendilerine 1 farklı yenilginin bile yeteceğinin belirtilmesi üzerine Ukrayna'da oynanacak Zorya-Fenerbahçe maçını hatırlatarak, "Bence Manchester United Ukrayna'da kaybedecek. Feyenoord ve Fenerbahçe bence gruptan çıkacak. Bu hala mümkün. İki teknik adam da kazanmak için takımlarını sahaya çıkaracaktır" diye konuştu.

Feyenoord Fenerbahçe maçı canlı TRT 1 izle ile ilgili etiketler Feyenoord Fenerbahçe canlı trt 1 izle Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.