Fevzi Kaan Türker kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Isabella şarkısıyla sosyal medyada gündem olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker, Sefo konserine çıkınca yer yerinden oynadı. Genç ismi merak edenler ise Fevzi Kaan Türker kimdir sorusunun yanıtını aradı. İşte, Fevzi Kaan Türker’in biyografisi…

Instagram ve TikTok hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile kısa sürede gündem olan 12 yaşındaki Fevzi Kaan Türker bu seferde Sefo konserine katıldı. Hayranı olduğu şarkıcı Sefo ile aynı sahnede yer alan Türker, kendi özgün yorumları, rahat tavırları ve sempatik halleriyle izleyenlerden yoğun ilgi görmektedir.

Fevzi Kaan Türker Kimdir?

Henüz 12 yaşında ve Samsunlu olan Fevzi Kaan Türker, çaldığı org ve söylediği şarkılar ile kısa sürede milyonların beğenisini kazanmıştır. Çarşamba’da yaşamakta olan üç çocuklu Türker ailesinin en küçüğü olan Fevzi Kaan, ilkokul öğrencisidir.

Fevzi Kaan Türker kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Pandemi nedeniyle düğün ve eğlenceler yasaklanınca işsiz kalan piyanist şantör babasının eve getirdiği orgla sosyal medyada canlı yayınlar yapmaya başlayan Fevzi Kaan kısa sürede herkesin beğenisini kazandı. Bir gecede 66 bin kişilik bir izleyici kitlesine ulaşan küçük piyanist şantör babasını rol model alarak ailesinin telefonuyla gizlice canlı yayın yapıp konserler verdi.

Fevzi Kaan Türker kimdir? Kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

Neşeli ve terbiyeli tavırları, nota bilmese de içten yorumladığı şarkılarıyla kısa sürede ünlenen Fevzi Kaan Türker son olarak hayranı olduğu Sefo’nun konserinde yer aldı.

Fevzi Kaan Türker kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Fevzi Kaan Türker
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.