Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık"

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen darbeyi Pensilvanya'da planladıklarını itiraf etti. "15 Temmuz Darbesini gözümün önünde planladılar. FETÖ elebaşına planı sundular, o da kabul etti. Boşuna kahramanlık yapıp bu isimlere sahip çıktık." diyen Ebuseleme, Adil Öksüz, Cevdet Türkyolu ve Barbaros Kocakurt'u işaret etti. Ebuseleme Gülen paylaşımlarını kısa bir süre içinde sildi.

15 Temmuz darbe girişiminin FETÖ tarafından planlandığı ilk kez net bir çekilde örgüt içinde doğrulandı. 

ABD'nin Pensvilyanya eylaetinde yaşayan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen, X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşım ile her şeyi itiraf etti. 

Darbeyi Pensilvanya'da planladıklarını itiraf eden Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'i aklamaya çalıştı. 

"Delikanlı olun. Çıkın açıklayın her şeyi Orsp evladı Barbaros, Cevdet, doktor Ali, Ali Sami, Adil," diyen Ebuseleme Gülen, "Gözümün önünde planladınız. Hocama sunup meczup ettiniz. Kim bilir ne yalanlar dediniz ki bana Saffet beyin yanında da dedi ki ne yapayım evladım beni de kandırdılar." ifadelerini kullandı. 

Ebuseleme'nin Barbaros dediği FETÖ’nün yüksek istişare kurulu üyesi Barbaros Kocakurt. Cevdet dediği Uzun Cevdet lakaplı Cevdet Türkyolu, Adil dediği ise FETÖ'nün darbe girişiminin 'sır kutusu' olarak bilinen Adil Öksüz.

İşte Ebuseleme Gülen'in paylaştıktan sonra sildiği gönderiler:

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık"

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık" - Resim : 2

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık" - Resim : 3

 

 

Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen'den 15 Temmuz itirafı! "Pensilvanya'da planladık" ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz Darbe 15 Temmuz darbe girişimi Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.