FETÖ'nün 'Zeyd' kod adlı 'gazeteci' mahrem imamı tarihi eser hırsızı çıktı!

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, FETÖ'cü Tuncay Opçin ile ilgili bomba etkisi yaratacak iddiaları gündeme taşıdı.

Çanakkale Boğaz Komutanlığı eski Kurmay Başkanı Deniz Kurmay Albay Mahmut Kemal Alhan’ın, Firari FETÖ'cü Tuncay Opçin hakkında çarpıcı itiraflarda bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu itirafları köşesine taşıyan Nedim Şener, Opçin’in “Zeyd” kod adını kullandığını ifade ederek, "Türkiye onu, Balyoz belgelerini Taraf gazetesinden Mehmet Baransu’ya ulaştıran kişi olarak tanıdı. Adı Tuncay Opçin, halen görülmekte olan Balyoz kumpas davası sanıklarından. Firar ettiği Amerika’dan 14 Temmuz 2016’da twitter hesabında şunu yazmıştı: "Yatakta basıp, şafakta asacaklar. Ne demek istediği 15 Temmuz gecesi 250 kişinin şehit olduğu darbe girişimiyle anlaşılabildi. Uzun yıllar subay olup olmadığı tartışıldı. Meğer o FETÖ’nün TSK içindeki kripto üyelerinden sorumlu “mahrem imamlardan” birisiymiş. Opçin’in, “mahrem imam” olduğunu açıklayan bir dönem ona bağlı olan FETÖ üyesi Çanakkale Boğaz Komutanlığı Kurmay Başkanı Deniz Kurmay Albay Mahmut Kemal Alhan." diye yazdı.

"OPÇİN, GALATA MEVLEVİHANESİ VE CAMİLERDEN HAT ESERLERİNİ ÇALDI!"

Şener, FETÖ'nün firardaki ismiyle ilgili yine çok çarpıcı iddiaları da Twitter hesabından paylaştı. "FETÖ'nün kumpascısı Tuncay Opçin, ulan ne lağımmışsın be. Galata Mevlihanesi'nden, camilerden hat çalıp satmak nedir ulan şerefsiz. Kadıköy'de "abilerinden" yediğin tokadın sesi Akmar pasajında yankılanıyormuş hala, belgeler duruyor, tanıklar yaşıyor" mesajını paylaşan Nedim Şener, "FETÖ’nün ‘zeyd’ kod adlı mahrem imamı Tuncay Opçin, Galata mevlihanesinden ve tarihi camilerden çalınan hat’ları satmanın hesabını FETÖ’cülere veriyor, ‘nerede lan bizim payımız?’ diyorlar" diye yazdı.

zeyd1

zeyd2

zeyd3

zeyd4

FETÖ'nün 'Zeyd' kod adlı 'gazeteci' mahrem imamı tarihi eser hırsızı çıktı! ile ilgili etiketler hırsız FETÖ tuncay opçin galata mevlevihanesi
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.