FETÖ'nün 'Türkiye imamı'nın kızı tutuklandı!

FETÖ/PDY'ye yönelik İzmir merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Nöbetçi hakimlik tarafından haklarında tutuklama kararı verilen 3 kişi arasında FETÖ'nün sözde 'Başyüceler şurası başkanı ve Türkiye imamı' olan Mustafa Özcan'ın kızı Zehra Bozkurt da bulunuyor.

İzmir merkezli 4 ilde, 2 gün önce, FETÖ'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda örgütün sözde 'Başyüceler şurası başkanı Türkiye imamı' Mustafa Özcan'ın kızı Zehra Bozkurt ile iki polis memuru ve meslekten ihraç edilen bir komiser yardımcısının aralarında bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Zehra Bozkurt ile 2 şüpheli dün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanırken, 13 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bozkurt'un 'terör örgütüne üye olmaktan' suçundan tutuklandığı öğrenildi.

FETÖ'nün 'Türkiye imamı'nın kızı tutuklandı! ile ilgili etiketler FETÖ İzmir Operasyon Mustafa Özcan zehra bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.