FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası!

Şehit düşen Alevi askerler için askeri tören yapılmadığı gibi gerçek dışı iddiaların yer aldığı paylaşımlar sosyal medyayı karıştırdı. Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, bu paylaşımlarının çoğunun FETÖ'cü hesaplardan yapıldığını belirtti.

Şehit düşen Alevi askerlerimize askeri tören yapılmadığı, devlet erkanının cenaze törenlerine katılmadığı gibi gerçek dışı iddialar birkaç gündür sosyal medyayı karıştırdı.

Askerleri Alevi-Sünni diye ayrıldığını iddia eden provokatif paylaşımların kaynağının ise FETÖ'cüler tarafından yönetilen 'kacsaatolduturk' hesabı olduğu ortaya çıktı.

Hesap, önce bu haberi paylaşıp yaydı, sonra ise sildi. Yalan haber ise hala dolaşımda.

FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası!

"KIŞKIRTICI AJANLARA DİKKAT!"

Konu ile ilgili paylaşımda bulunan, 15 Temmuz darbe girişiminin gizli kahramanlarından Emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, "Kışkırtıcı paylaşımlar yapan özellikle FETÖ hesaplarına dikkat edelim!" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Konuyla ilgili FETÖ sitesi olarak bilinen Kaç Saat Oldu isimli hesap, kışkırtıcı bir haber yapmış olup bizzat Tokat'tan yaptığım araştırma bunun doğru olmadığını ortaya koydu. Bu haberde onun teyidi. Kışkırtıcı ajanlara dikkat!

FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası! - Resim : 2

FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası! - Resim : 3

FİTNEYE İYİ PARTİ'Lİ VEKİL DE ALET OLDU

Öte yandan FETÖ'nün bu fitne çabasına İYİ Parti'li vekil Lütfü Türkan'ın da alet olması büyük tepki çekti.

Türkkan, attığı tweette "Aleviler bu ülke için şehid oluyorsa, ailesi cemevinden kaldırıyorsa şehidimin cenazesini, devlet erkânının cenazeye katılmamasını hoş görmem. Yadırgarım, ayıplarım..." ifadelerini kullandı.

FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası! - Resim : 4

 

FETÖ'nün TSK'ya yeni fitne sokma çabası! ile ilgili etiketler FETÖ Alevi Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.