'FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım' dedi ama..

"FETÖ'nün siyasi ayağının açıklanacağı" ilan edilen ve bu nedenle merakla beklenen CHP grup toplantısı büyük bir skandala sahne oldu! "Kaset" kumpası ile CHP'ye genel başkan olan Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'ye dünyayı dar eden Recep Tayyip Erdoğan'ı "siyasi ayak" ilan etti! Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına çok sert tepkiler geldi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin Meclis grup toplantısında FETÖ konusunda tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

Bir süredir devam eden "FETÖ'nün siyasi ayağı" polemiğine ilişkin mesajlar veren Kılıçdaroğlu, "Devleti FETÖ terör örgütüne teslim eden kişinin adı Recep Tayyip Erdoğan'dır" ifadesini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Devletin en mahrem birimlerine FETÖ'nün elemanlarını yerleştirenlere, FETÖ'nün siyasi ayağı diyoruz" cümlesi ile "FETÖ'nün siyasi ayağı" tanımının çerçevesini de çizdi.

FETÖ KUMPASLARINI AKLAMA GİRİŞİMİ!

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz hain darbe girişimine giden FETÖ saldırılarının önemli adımlarından biri olan "17-25 Aralık yargı darbesinden" bahsederken, "yolsuzluk" operasyonu diyerek FETÖ tezlerini savunması dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK SERT TEPKİLER VAR

Konuşmasında "FETÖ'nün elemanlarını devlete yerleştirme yetkisi kimdedir? Tek yetkili iktidardaki parti. İktidar partisi FETÖ'nün elemanlarını devletin kılcal damarlarına yerleştirirken 'Ben bunların terör örgütü üyesi olduğunu bilmiyordum' diyebilir mi?" ifadelerini de kullanan CHP Genel Başkanı'na İdris Kardaş'tan yanıt gecikmedi.

Akademisyen İdris Kardaş, "Kılıçdaroğlu bunu söylerken 1991 yılındaki rapora atıf yapıyor. Ak Parti 1991 yılında ıspanakta vitamin değildi. Ama olsun maksat sulandırmak olunca doğal böyle şeyler." diyerek CHP liderine yüklendi.

'FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım' dedi ama..

Gazeteci Kemal Gümüş de Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren isimler arasındaydı... CHP liderinin makamına nasıl geldiğini sorgulayan Gümüş, "FETÖ’nün Deniz Baykal’a kurduğu kaset kumpası sonrası CHP Genel Başkanlığı’na Kemal Kılıçdaroğlu geldi. Kaset kumpasıyla göreve gelen Kılıçdaroğlu CHP’nin politikalarını üst aklın stratejileriyle şekillendirdi." dedi.

Gümüş paylaşımınına "FETÖnünSiyasiAyağıCHP" etiketini de eklemeyi ihmal etmedi.

'FETÖ'nün siyasi ayağını açıklayacağım' dedi ama.. ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan FETÖ Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz siyasi ayak kumpas
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.