FETÖ'nün PKK'ya verdiği desteğe Zekeriya Öz bile isyan etti!

FETÖ'de çatlak büyüyor... Firari FETÖ'cü Zekeriya Öz'den örgüte ağır eleştiriler!

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında aranan firari eski savcı Zekeriya Öz, sosyal medya hesabındaki tüm paylaşımlarını sildi, ardından hesabındaki fotoğrafını ve adını kaldırdı.

Türkiye’den yasaklı olan Twitter hesabında 200 binden fazla takipçisi olan Zekeriya Öz, bütün tweetlerini sildi. Öz, daha sonra 'Zekeriya Öz' ismini 'Gurbet Ufukları' olarak değiştirdi.

Zekeriya Öz daha sonra hesabından "Takipte kalın artık buradan çok önemli paylaşımlarda bulunacağım" paylaşımını yaptı.

fwelfhbwegg

FETÖ'YE YÜKLENDİ!

Zekeriya Öz son mesajında ise, "Mekanizeler" isimli Twitter hesabında FETÖ'yü eleştiren ifadelerin yer aldığı bir mesaj silsilesini paylaştı.

Söz konusu mesajlarda, "Adam Yunan'a sığınır ses yok, PKK'yı alkışlar ses yok, Alman'a belge belge dosya gönderir ses yok, Amerika iki vurur, bunlar iki yetmez üç der... Ey Hizmet, Allah Rızası için özüne dön!! Her şey bunun için miydi?" ifadeleri yer aldı.

Öz, bu mesajları, "Adam sonuna kadar haklı TR'den ulaşamayanlar için resim atıyorum." notu ile paylaştı. / SuperHaber

dewfewfef

ewfewfewf

FETÖ'nün PKK'ya verdiği desteğe Zekeriya Öz bile isyan etti! ile ilgili etiketler Zekeriya Öz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.