FETÖ'nün "para kasası" ile "il ablası" eşi ve örgütün "il imamı" yakalandı...

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün önemli kademesinde yer aldığı belirtilen 3 kişi İzmir'de polis tarafından yakalandı. Yakalanan sözde yöneticilerden Ahmet Asam'ın örgütün para kasası olduğu, eşi Hilam Asam'ın "İl abla yardımcısı" ve Abdullah Ürker'in "İl imamı" olduğu belirtildi..

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün önemli kademesinde yer aldığı belirtilen 3 kişi İzmir'de polis tarafından yakalandı. Yakalanan sözde yöneticilerden Ahmet Asam'ın örgütün "para kasası" olduğu, eşi Hilam Asam'ın "il abla yardımcısı" ve Abdullah Ürker'in "il imamı" olduğu belirtildi..

Çanakkale İl Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapılan operasyonda, örgütün 'gaybubet' yani güvenli konut olarak belirlediği İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki eve, saat 02.00'de, baskın yapıldı. KOM Şube ekipleri, evde saklanan ve iddiaya göre örgütün il imamının altında çalıştığı ve para kasası olduğunun belirlendiği belirtilen mali sorumlu Ahmet Asam, 'il ablası yardımcısı' olduğu gerekçesiyle Hilal Asam'ı ve aranan il imamı zanlısının özel hizmet sorumlusu olduğu belirtilen Ali Posbıyık'ı yakaladı.

Çanakkale Emniyetine getirilen şüphelilerden ilk olarak adliyeye sevk edilen Hilal Asam, tutuklandı. Diğer şüpheliler de işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün "para kasası" ile "il ablası" eşi ve örgütün "il imamı" yakalandı... ile ilgili etiketler Çanakkale İzmir FETÖ il imamı il ablası para kasası
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.