FETÖ’nün MİT imamı Murat Karabulut'un öldüğü iddia edilmişti! Firari FETÖ'cü doğruladı

FETÖ'nün eski MİT imamı Murat Karabulut'un Almanya’da 3 gün önce kanserden öldüğü iddia edildi. Avukat Burak Bekiroğlu'nun iddiasını firari FETÖ’cü Önder Aytaç doğruladı. Karabulut'un isminin yazdığı mezarı sosyal medyada paylaşan Aytaç, 'Ben hiç sevmezdim kendisini.' dedi.

Avukat Burak Bekiroğlu, Dr. Sinan kod adlı FETÖ'nün eski MİT imamı Murat Karabulut'un Almanya’da 3 gün önce kanserden öldüğünü iddia etti. Burak Bekiroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Sessiz sedasız gömülmüş. FETÖ bu bilgiyi nedense gizli tutmak istiyor. Şahıs aynı zamanda Mustafa Özcan'ın çok yakın adamıydı" ifadelerini kullandı.

FETÖ’nün MİT imamı Murat Karabulut'un öldüğü iddia edilmişti! Firari FETÖ'cü doğruladı

Bu paylaşımın ardından firari FETÖ’cü Önder Aytaç söz konusu iddiayı doğrulayan paylaşımda bulundu.

Karabulut'un isminin yazdığı mezarı paylaşan Aytaç, "Ben hiç sevmezdim kendisini. Cemaatten ‘ismi havuza düştü’ denilen herkeste onun katkısı vardı. 1 MİT belgesi düzenlenir ve bir şekliyle ‘ismi havuza düştü’ denilen kişi pasifize edilir ve aktif görevden el çektirilirdi ki Mustafa Özcan’ın da bu konuda ki katkısı çoktu. Hala öldüğüne inanamıyorum. Ölümünde bile bir GATAkulle olabileceği kanısındayım. Aynı Orhan Çaya’nın Almanya’da kaldırılan cenazesi gibi - İngiltere’de onlarca insandan duydum ama doğruluğuna inanamadım. Derler ki; 'Orhan Çaya ölmedi. Ölmüş gibi yapıldı ve borçlarının hepsinin üzerine yatılması sağlandı Mustafa Yeşil taktiğiyle." dedi.

FETÖ’nün MİT imamı Murat Karabulut'un öldüğü iddia edilmişti! Firari FETÖ'cü doğruladı - Resim : 2

 

FETÖ’nün MİT imamı Murat Karabulut'un öldüğü iddia edilmişti! Firari FETÖ'cü doğruladı ile ilgili etiketler FETÖ MİT imamı Murat Karabulut öldü iddiası burak bekiroğlu önder aytaç
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.