FETÖ'nün mahrem imamı uzman çavuşun evinde saklanırken yakalandı!

İzmir'in Selçuk ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda, FETÖ'nün askerlerden sorumlu sözde "mahrem imamı" A.T. gözaltına alındı. Evin bir uzman çavuşa ait olduğu belirtildi.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün askerlerden sorumlu "mahrem imamı"nın ilçede bir evde saklandığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Halen görevde bulunan bir uzman çavuşun ikametgahını takibe alan ekipler, bir süre eve giren çıkan şahısları izledi. Daha sonra söz konusu adrese operasyon düzenleyen ekipler, A.T. adlı kişiyi gözaltına aldı.

3 İLDE ARAMA KAYDI VAR

İncelemede, örgütün askerlerden sorumlu sözde mahrem imamı olduğu belirlenen zanlının Osmaniye, Yozgat ve Ankara'daki FETÖ soruşturmaları kapsamında arandığı da ortaya çıktı.

Mahrem imamı evinde sakladığı ileri sürülen ve polis ekiplerince gözaltına alınan uzman çavuş, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan zanlının, göçmen kaçakçılarıyla irtibatlı ve yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu ileri sürüldü.

FETÖ'nün mahrem imamı uzman çavuşun evinde saklanırken yakalandı! ile ilgili etiketler FETÖ İzmir Selçuk mahrem imam uzman çavuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.