FETÖ’nün KKTC’de 4 milyar doları var

FETÖ'cü Koza İpek Eğitim Vakfı’nın halktan topladığı yaklaşık 4 milyar Doları KKTC’deki bazı hesaplara transfer ettiği iddia edildi.

KKTC’de yayınlanan Volkan Gazetesi, FETÖ’ye yakınlığı ile tanınan Koza-İpek Eğitim Sağlık Hizmetleri Yardım Vakfı’nın halktan topladığı 7 milyar 40 milyon doların yaklaşık 4 milyarlık bölümünün KKTC’deki bazı hesaplara transfer edildiğini duyurdu.
Fethullahçı terör örgütünün sadece 1 vakıftan aktardığı paranın 4 milyar Dolar olduğu ifade edildi. Gazeteye göre FETÖ’ye yakınlığı ile tanınan Koza-İpek Eğitim Sağlık Hizmetleri Yardım Vakfı’nın halktan topladığı 7 milyar 40 milyon doların yaklaşık 4 milyarlık bölümü KKTC’deki bazı hesaplara transfer edildi.
FETÖ’nün KKTC’de kumarhane, eğitim, basın, inşaat ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren bazı iş adamları ile yakın ilişkiler içerisinde olduğu da kaydedilirken, FETÖ’nün "KKTC İmamı" olan kişinin de KKTC’yi terk ettiği bildirildi.

FETÖ’nün KKTC’de 4 milyar doları var ile ilgili etiketler KKTC FETÖ Koza-İpek Eğitim Sağlık Hizmetleri Yardım Vakfı Fethullahçı Terör Örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.