FETÖ'nün katalogdan evlendirdiği teğmen eşini polise teslim etti!

Kocaeli’de FETÖ'nün eşini katalogdan seçerek evlendirdiği teğmen beklenmeyen bir şekilde emniyete eşini kolundan tutup getirerek teslim etti. Kocası tarafından polise teslim edilen kadın öğretmenin itirafçı olacağı belirtildi.

FETÖ'de Yüzbaşı Burak Akın ile başlayan itiraf fırtınası örgütü temelinden sarstı. Bugün iki askerin daha teslim olması ile itirafçı asker sayısı 6'ya çıkmışken, Kocaeli'de de beklenmeyen bir olay yaşandı.

Örgüt abi ve ablaları tarafından katalog evliliği yaptırılan teğmen ve öğretmen eşi emniyete giderek teslim oldu.

Teğmenin daha önce hakkında soruşturma açıldığı ve bu soruşturma kapsamında adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

FETÖ’nün katalog üzerinden teğmenle evlendirdiği öğretmen eşi de FETÖ’nün baskılarının bitmemesi üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne eşiyle gelerek teslim oldu.

Teğmen ile öğretmen eşinin emniyetteki sorguları devam ediyor

FETÖ'nün katalogdan evlendirdiği teğmen eşini polise teslim etti! ile ilgili etiketler FETÖ Öğretmen Kocaeli teğmen katalog evlik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.