FETÖ’nün emniyet ‘mahrem kadın’ yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı

İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'nün emniyet içerisindeki ‘mahrem kadın’ yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 39 kişinden 32’si yakalandı. Şüpheliler arasında 1 öğretmen, 3 ebe ve 1 Kur'an kursu öğreticisinin bulunduğu belirtildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca İzmir merkezli, İstanbul, Bursa, Zonguldak ve Manisa’da emniyet ‘mahrem kadın’ yapılanması içerisinde faaliyet gösterdiği yönünde tanık beyanı ve garson gizli tanıktan ele geçirilen dijital fişleme bilgisi bulunan, 5’i Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve HTS incelemesinden örgütsel irtibatı olduğu belirlenen ve haklarında gözaltı kararı verilen 39 kişiyi yakalamak için bu sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

OPERASYON KAPSAMINDA 32 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

39 kişinin örgüt içerisindeki sözde görev dağılımına göre birinin "genel müdür", diğerlerinin de "öğretmen" olarak adlandırıldığı öğrenildi. Şüpheliler arasında 1 öğretmen, 3 ebe ve 1 Kur'an kursu öğreticisinin bulunduğu belirtildi. Operasyon kapsamında şu ana kadar 32 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

FETÖ’nün emniyet ‘mahrem kadın’ yapılanmasına operasyon: 32 gözaltı ile ilgili etiketler FETÖ Operasyon Kadın Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.