FETÖ'nün 'diriliş mesajları' sonrası Nedim Şener'den dikkat çeken sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in Danıştay’ın FETÖ’den ihraç edilen 450 hakim ve savcıyı görevine iade etmesi kararı ile aynı gün servis ettiği 'yeniden diriliş' mesajı dikkat çekmişti. Yargıda büyüyen FETÖ tehlikesine dikkat çeken Nedim Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yargıdaki FETÖ yapılanmasına el atın yoksa onlar el atacak" sözleriyle seslendi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen, örgütün sitesi üzerinden paylaşılan son videosunda 'yeniden diriliş' mesajı verdi.

Danıştay’ın FETÖ’den ihraç edilen 450 hakim ve savcıyı görevine iade etmesi kararı ile aynı gün servis edilen video kafaları karıştırırken Gazeteci Nedim Şener, TVNET'te yayınlanan Net Bakış programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"ANAYASA MAHKEMESİ FETÖ'NÜN KALESİ HALİNE GELMİŞTİR"

 "Anayasa Mahkemesi'nde çıkan kararlara bakın, FETÖ'nün kalesi haline gelmiştir." diyen Şener, 15 Temmuz sürecisi hatırlatarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yargıdaki FETÖ yapılanmasına el atın yoksa onlar el atacak" sözleriyle seslendi.

 İşte Şener'in dikkat çeken sözleri:

"Bir müjde vereyim buradan, bu adamlar göreve başlamışlar. Başlayacaklar değil, göreve iade edilmişler. Bir de tazminat ödedik hepsine. 

Süleyman Soylu dünyanın en kötü içişleri bakanıydı ya FETÖ'cüler bas bas bağırıyordu. Adam FETÖ'cüleri iade etmiyordu. 

Yargı neden tehlikeli? Sadece kendinin iadesini değil diğerlerinin iadesini de sağlayan kurumlar olduğu için diğerlerinin de önünü açıyor. Süleyman Soylu'dan sonra takır takır polisler iade edildi. Yarın bir yerde kolunuza kelepçe takarken çıkacak mesela..."

 

 

 

FETÖ'nün 'diriliş mesajları' sonrası Nedim Şener'den dikkat çeken sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi... ile ilgili etiketler Nedim Şener FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.