FETÖ'nün çamaşır sepetinden servet çıktı! / VİDEO

Antalya polisi, FETÖ/PDY’nin Kütahya para kasası olan imamın banyosundaki kirli çamaşır sepetine gizlenmiş 176 bin 425 TL, 36 bin 151 dolar ile 4 bin 365 euro para ele geçirdi. Operasyonlarda, aralarında FETÖ’nün Manisa askerlerinden sorumlu il abisi ile Kütahya parası kasasının da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY’nin “gaybubet” evlerinde bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

AW253771_03

Antalya, Manisa, Kütahya, Burdur ve Uşak'ta FETÖ/PDY terör örgütü adına faaliyet gösteren şüphelilerin Antalya merkezde bulunduğu bilgisi üzerine 7 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, aralarında Manisa askerlerinden sorumlu il abisi Hüseyin K., Kütahya para kasası Mustafa Ö. ile Erhan G, Fatma T, Erkan K. ve Fatma K.’yı gözaltına aldı. Görevliler yaptıkları aramada, Kütahya para kasası Mustafa Ö.’nün banyosunda kirli çamaşır sepetine gizlenmiş 176 bin 425 TL, 36 bin 151 dolar ile 4 bin 365 euro para ele geçirdi.

AW253771_01

Gözaltına alınan 6 şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, aramada 3 adet sahte kimlik ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

FETÖ'nün çamaşır sepetinden servet çıktı! / VİDEO ile ilgili etiketler FETÖ Antalya çamaşır sepeti servet himmet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.