FETÖ'nün askeri ve kamu yapılanmasına darbe: 112 gözaltı kararı!

FETÖ'nün askeri ve kamu kurumlarındaki yapılanmalarına bu sabah düzenlenen operasyonlar kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan 112 kişi için operasyon düzenlendi.

Bu sabah birçok ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) askeri ve kamu kurumlarındaki yapılanmalarına operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonlarda 112 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

ASKERİ YAPILANMAYA OPERASYON

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndaki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 11 şüpheliden 10'u yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki terör yapılanmasına yönelik soruşturmada ise 35'i muvazzaf 36 asker hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün askeri ve kamu yapılanmasına darbe: 112 gözaltı kararı!

YARGI VE KAMU KURUMLARINA OPERASYON

Ankara merkezli soruşturma kapsamında daha önce kamu kurumlarından ihraç edilen 26 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

2013 İdari Yargı Sınavı sorularının sızdırılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 3'ü eski hakim 20 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ'nün TÜBİTAK'taki yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5'i aktif görevde 19 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ'nün askeri ve kamu yapılanmasına darbe: 112 gözaltı kararı! ile ilgili etiketler FETÖ Ankara TÜBİTAK Operasyon askeri
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.