FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanması' operasyonunda 22 kişiye tutuklama...

Sivas merkezli 19 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 'askeri mahrem yapılanması' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 37 şüpheliden 22'si tutuklandı.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 25 Eylül'de örgütün askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Sivas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Sivas merkezli olarak İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Mardin, Şanlıurfa, Erzurum, Ağrı, Kars, Şırnak, Kilis, Gaziantep, Giresun, İzmir, Tekirdağ, Elazığ ve Hakkari illerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 38 kişiden 37'si yakalandı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra gruplar halinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2 binbaşı, 3 yüzbaşı, 6 üsteğmen, 8 astsubay, 1 polis memuru ve 2 öğretmen olmak üzere 22'si tutuklanırken, 14 şüpheli ise denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı. 1 şüpheli ise savcılık kararı ile salıverildi. Operasyon kapsamında adresinde bulunamayan 1 şüphelinin aranmasına ise devam ediliyor.

FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanması' operasyonunda 22 kişiye tutuklama... ile ilgili etiketler FETÖ mahrem tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.