FETÖ’nün 'Adliye ve Cezaevleri Yapılanması'na 2. dalga operasyonu!

MİT ve İstanbul Emniyeti; FETÖ’nün Adliye ve Cezaevleri Yapılanması’na 2. dalga operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken bir operasyon da Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki mahrem hizmetler yapılanmasına yapıldı. Soruşturmada 99 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi, 55 kişi yakalandı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Polisleri; FETÖ'nün Adliye ve Cezaevi Yapılanması'na 2.Dalga operasyon düzenledi.

Örgütün sözde Mahrem İmamları tarafından ankesör ve büfe telefonlarından örgütsel iletişim modeline uygun şekilde periyodik ve ardışık arama kayıtları bulunan 2'si aktif Zabıt Katibi, 8'i aktif Gardiyan, 1'i aktif İcra Müdür Yardımcısı ve 1'i aktif Bilgisayar İşletmeni olan toplam 12 aktif adliye ve cezaevi çalışanı ile 4'ü daha önce KHK ile mesleklerinden ihraç edilmiş toplam 16 kişinin yakalanması için çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Adliye ve Cezaevi Yapılanması'na yönelik 28 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen 1.Dalga operasyonun 2.Dalga baskını olan operasyonda; İstanbul, Tokat, Erzurum, Kahramanmaraş, Kayseri ve Bursa'da 13 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

BİR OPERASYON DA MAHREM İMAMLARA DÜZENLENDİ

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem hizmetler soruşturmasında 65'i ihraç kamu görevlisi, 34'ü özel sektör çalışanı 99 'mahrem imam' şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 55'i yakalandı.

FETÖ’nün 'Adliye ve Cezaevleri Yapılanması'na 2. dalga operasyonu! ile ilgili etiketler FETÖ Operasyon MİT mahrem imam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.