FETÖ'den darbeyi öven makale yarışması...

FETÖ’nün merkezi ABD’nin başkenti Washington D.C.’de bulunan Rumi Forum adlı kuruluşu askeri darbeyi öven bir makale yarışması düzenliyor. Dereceye girecek olanların ödülü de 4 günlük sır gezi.

FETÖ algı operasyonu sürdürmeye Amerika’da devam ediyor. Washington’da bulunan örgüt bağlantılı Rumi Forum adlı kuruluş aralarında ABD’nin de bulunduğu 53 ülkeden 600 öğrenci için uluslararası bir makale yarışması düzenlendiği duyurusunda bulundu.

Makalenin konusu ise “Günümüzün ulusal ve uluslararası siyasi meselelerinde askeri gücün bir çözüm olarak kullanılması!” Duyuruda açıkça darbe övgüsü yapılacak makale yarışmasının kazananlarının da Washington D.C.’de 4 günlük “geziye” götürüleceği ifade edilirken bu gezide öğrencilerin nerelere götürüleceği de ifade edilmedi.

rumi_forum

DARBEYİ ÖVEN MAKALELER

Duyurudaki skandal ifade ise makale yarışmasının konusu. Makalenin konusu “Günümüzün ulusal ve uluslararası siyasi meselelerinde askeri gücün bir çözüm olarak kullanılması!” Açıkça darbeyi övecek bir makale yarışması düzenleyen ABD’deki FETÖ’cüler yarışmanın kazananlarının Washington D.C.’deki Rumi Forum merkezinde nisan ayında 4 günlük bir “geziye” çıkarılacağı da ifade edildi. FETÖ’nün ABD’deki elemanlarının bu “gezi” ile nerelere gidileceği ve ne yapılacağını da yazmamış olması özellikle dikkat çekti.

53 ÜLKEDEN 600 ÖĞRENCİ KATILIYOR

FETÖ’nün yine ABD’deki televizyon kanalı olan Ebru News’te yarışmaya Gülen Gençlik Platformu Enstitüsü 53 ülkeden ve 35 eyaletten 600 öğrencinin katıldığı belirtildi.

Kaynak: Akşam

FETÖ'den darbeyi öven makale yarışması... ile ilgili etiketler FETÖ Darbe Makale Yarışma Rumi Forum