FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası!

Barış Pınarı Harekatı 8. gününde de başarıyla devam ediyor. FETÖ şimdi de siyaseti 'Barış Pınarı' üzerinden dizayn etmeye çalışıyor. Hem 24 Haziran genel seçimleri hem de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde HDP ile adı konmamış ittifak yapan CHP, Barış Planı Harekatı'na gönülsüz de olsa destek verince FETÖ'cülerin hedefi oldu. HDP harekatın ilk gününden bu yana seçmen üzerinden CHP'yi tehdit ediyordu. Bu kampanyanın son halkası ise FETÖ'nün firari kalemşörü Ergun Babahan oldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 8 gün önce başlattığı Barış Pınarı Harekatı başarıyla sürerken, FETÖ'nün firari ismi Ergun Babahan sosyal medyada algı operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası!

Türkiye'ye karşı ABD'nin attığı her olumsuz adımı büyük bir coşku ile takipçilerine yayan, olumlu her gelişmede ise negatif tepkiler gösteren Babahan'ın son algı çalışması ise CHP'ye HDP'li seçmen üzerinden sopa göstermek oldu.

FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası! - Resim : 2

Sosyal medya hesabında "Son seçimde büyük kentlerde CHP'ye oy veren Kürt seçmene bir soru... Tekrar CHP'ye oy verir misiniz?" başlıklı anket başlatan Babahan'ın hedefinin ne olduğu ise açık. HDP'li seçmen üzerinden CHP'ye baskı kurarak yeniden politikalarının yeniden dizayn etmek.

FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası! - Resim : 3

Büyük oranda FETÖ'cü hesapların takip ettiği Babahan'ın anket sonucu üzerinden CHP'yi 'HDP'li seçmenin oylarını kaybedeceksiniz' mesajı vererek yeniden dizayn etme uğraşını bireysel bir çaba olarak görmek ise safdillilik olur.

FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası! - Resim : 4

FETÖ'cü Babahan'ın CHP'yi hedef alan anketine oy kullananların büyük çoğunluğunun yine örgütle ilişkili hesaplar olması nedeniyle sonucu tahmin etmek ise hiç de zor değil.

 

 

FETÖ'den CHP'ye yeni dizayn çabası! ile ilgili etiketler FETÖ CHP HDP Barış Pınarı Harekatı Ergun Babahan seçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.