FETÖ'cüleri Yunanistan'a kaçıran tekne battı...

FETÖ davalarında aranan 4 kişinin çocukları ile birlikte Yunanistan'a kaçmak üzere bindikleri tekne alabora oldu.

Alınan bilgiye göre; bugün 17.45 sıralarında Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığının Ayvalık Sarımsaklı Çıplak Ada mevkiinde devriye görevi yaparken, bir fiber tekne ile yasa dışı yollarla Midilli Adasına gitmeye çalışan ve içerisinde 6 Türk vatandaşının olduğu teknenin battığı tespit edildi.

SAHİL GÜVENLİK KURTARDI
4 yetişkin ve 2 çocuğun Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı TCSG 8 ekiplerince su üstünde boğulmak üzereyken kurtarıldı. E.K., G.K., E.K., A.D., Ş.D. ve E.N.D. isimli 6 kişi Cunda Adası’nda bulunan Ayvalık Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirildi. İnsani yardımların yapıldığı 6 kişi daha sonra Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polis ekiplerine teslim edildi.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan kimlik tespiti ile GBT sorgusu ve üst aramaları neticesinde 2 çocuk haricindeki 4 şüphelinin FETÖ\PDY Silahlı Terör örgütü üyesi oldukları, Bursa’da haklarında Adli İşlem yapıldığı öğrenildi.

Şüphelilerin üzerlerinde toplam 13 bin Euro ve 5 bin 350 dolar para ele geçirildiği öğrenildi. Ayvalık Polisi’nin, FETÖ/PDY mensubu kişileri yasa dışı yollarla Yunan adalarına kaçırmaya çalışan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattığı öğrenildi.

FETÖ'cüleri Yunanistan'a kaçıran tekne battı... ile ilgili etiketler FETÖ Yunanistan tekne battı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.