FETÖ'cüler temizlenince intihar eylemleri kesildi

SuperHaber yazarı Serkan İnci 15 Temmuz sonrası yapılan operasyonların ardından intihar bombalı eylemlerin kesildiğine dikkati çekti.

SuperHaber yazarı Serkan İnci 15 Temmuz sonrası yapılan operasyonların ardından intihar bombalı eylemlerin kesildiğine dikkati çekti.

15 TemmuzFETÖ darbe girişiminin ardından TSK ve Emniyet içerisinde yuvalanan hainler bir, bir temizlenmeye başladı. Her iki kurumda da önemli görevleri ele geçiren FETÖ'cü hainler meslekten ihraç edilerek hakim karşısına çıkartıldı.

Emniyet ve TSK'da özellikle istihbarat birimlerine sızan hainlerin ortaya çıkartılmasının ardından terörle mücadelede önemli başarılar elde edilmeye başlandı.

SuperHaber yazarı Serkan İnci'de bu konuyla ilgili tespitlerde bulundu. İnci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda '' Şerefsiz FETÖ'cülere darbe vurulduğundan (15 Temmuz) bu yana intihar bombaları kesildi. Hain içeriden olunca kapı kilit tutmuyormuş harbiden. İçeride satılmışlar olmadan dış güçlerin içeriye operasyon düzenleme kabiliyeti çok düşüyor. Dışarısı ile mücadeleden önce iç temizlik'' ifadelerini kullandı.

FETÖ'cüler temizlenince intihar eylemleri kesildi ile ilgili etiketler FETÖ intihar eylemi Serkan İnci
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.