FETÖ'cü ve PKK'lıların çıktığı yayınlara sert tepki: Popülerlik, onların her renge girmelerine sebep olmuş

Son dönemde HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün YouTube'da katıldığı yayınlar sert tepki çekiyor. Nihat Genç, Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur ve Flu TV'nin kurucusu İlker Canikligil'e sert tepki gösterdi. Genç, "Anladığım şu, yüksek takipçi sayılarıyla popüler olmuşlar ve bu popülerlik onlara artık her renge girmelerini her lafı etmelerine kanaat önderi olmalarına rol ve ahkam kesmelerine sebep olmuş" dedi.

Son dönemde bazı YouTube kanallarında yapılan yayınlar tartışmalara neden oldu. Daha önce Babala TV'de HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu 'Mevzular: Açık Mikrofon' programına konuk olurken, yönetmen İlker Canikligil'in YouTube kanalı Flu TV'de FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün konuk edilmesi sert tepkilere neden olmuştu. Şükür için öne Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur davet göndermiş ancak bu davet gelen tepkiler üzerine geri çekilmişti. Uğur'un davetini geri çekmesi sonrası devreye giren İlker Canikligil ise FETÖ firarisi Şükür'ü yayınına konuk etmişti.

FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerine yakın isimlerin çok izlenen sosyal medya yayınlarına çıkarılması tepki çekiyor. Nihat Genç, Veryansın TV'deki yazısında yine birilerinin 'konuşalım' teranesine başladığına dikkat çekti.

İlker Canikligil'in Mirgün Cabas'a Hakan Şükür yayınıyla ilgili söylediği ‘Dünyanın en büyük golcüsünü görmezden gelmek bana Stalincilik gibi geliyor, defterden silmek politbüro gibi bir şey!’ sözünü vurgulayan Genç, "Bizim de içimiz acıdı, vah vah vah, bir gömleği dahi yokmuş ve darbe gecesi Gölbaşı’na atılan bombayla yataklarında kömüre dönüşen ve kömürler kefene sarılmış defnedilen elli özel harekat polisini ve acılarını ne güzel unutmuş olduk!" ifadelerini kullandı.

Genç, Oğuzhan Uğur'a gösterdiği tepkide ise "Soruyu biraz da ben de geliştireyim, belki siz geliştiniz ama Fetö ve PKK’nın gelişmemiş olabileceğini neden hiç öngöremediniz!" dedi.

Nihat Genç'in "Flu Tv, Babala Tv, İlker Canikligil, Oğuzhan Uğur" başlıklı yazısından ilgili bölüm şöyle:

Neyse, İlker Canikligil, ulusalcı lincine uğradık deyince, aynı programın ikinci konuğu Oğuzhan Uğur destek ‘kahkahaları’ basıyor, ben de ben de diye…

Ve İlker Canikligil’e: (çokta şakacı muzip çocuklar) sen de hoş geldin lince, diyor, yani ben senden önce çok ulusalcı linci yaşadım anlamında…

Sonra, Oğuzhan Uğur, biz de büyüdük geliştik öğrendik, insanların öğrenip kendini geliştirmesi ne güzel gibi laflar etti! Dolayısıyla Oğuzhan Uğur’un yeni hayatını yönelimlerini öğrenmiş olduk! Artık öğrenmiş büyümüş ağbisi artık herkesle konuşacakmış, ne var yağ ağbi….

Tabii ki insanın yaşıyla öğrenmesi kendini geliştirmesi çok güzel!

Ama kendini nasıl geliştirmişsin ki ‘ulusalcılık’ lafı karşısında dalgayla alayla kahkahalar boşaltacak kadar kendinden geçiyorsun!

Belki de hayat hikayesini takipçi sayısı büyüyüp gelişince Hakan Şükür gibi farklı mı senaryo etmeye başladı, yani şöyle mi oldu, Babala TV’yi ulusalcılık ve vatansever nutuklarıyla kurduk, milyonlara ulaştık, tabii bu arada biz de büyüdük ve fikirlerimizi geliştirdik, artık, herkesle konuşulsun istiyoruz ve artık Ulusalcı lafı duyunca ya irrite oluyoruz ya taşak geçiyoruz, yağ ağbi! Çünkü, artık milyonlarca genç takipçimiz var, bize bir şey olmaz, biz artık parayı ve şöhreti bulduk, dokunulmaz olduk, böyle mi oldu, yağ ağbi…

Evet, siz, gelişmiş geliştirilmiş olabilirsiniz ama milyonlarca takipçiniz içinde belki hala Cumhuriyetçi olan vardır!

Siz değiştiniz diye onların da hemen değişmesini bekleyemeyiz, yağ ağbi!

Soruyu biraz da ben de geliştireyim, belki siz geliştiniz ama Fetö ve PKK’nın gelişmemiş olabileceğini neden hiç öngöremediniz!

Biraz sosyoloji bilginiz olsaydı, bu kanlı casus örgütlerinin hayalle ortak bir paranoyayı bölüşerek yaşadıklarını bilirdiniz, ve, bu paranoya yıkılmadan hüsrana uğramadan bu örgütlerden tek bir kişi şahsiyet bağımsız konuşamaz!

Biraz sosyoloji bilginiz olsaydı, siz onlarla konuşunca, onlar, bakın büyüyoruz, bize acayip destek var, önümüzü açıyorlar, aslında çok insan gizli gizli bizi destekliyor, diye hayallerini umutlarını beslediğinizi ve sizin de bu ortak paranoyaya katılmış olduğunuzu görürdünüz! Ve bu bölüşülmüş paranoya sonunda gencecik çocukların sayenizde niyazi olduğunu anlardınız!

Ve biraz sosyoloji bilginiz olsaydı, bu kanlı casus örgütler istedikleri iç savaş ya da Türkiye’yi bölünceye kadar merhamet ve insaf bilmeden gaddarca ve haince zerre geri adım atmadan hedefe odaklanmış adanmış mahkûm köle hayatlar yaşadıklarını bilirdiniz!

Anladığım şu, yüksek takipçi sayılarıyla popüler olmuşlar ve bu popülerlik onlara artık her renge girmelerini her lafı etmelerine kanaat önderi olmalarına rol ve ahkam kesmelerine sebep olmuş!

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

FETÖ'cü ve PKK'lıların çıktığı yayınlara sert tepki: Popülerlik, onların her renge girmelerine sebep olmuş ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.