FETÖ’CÜ SAPIK DOKTORUN İTİRAFLARI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt  ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Türkiye'nin konuştuğu FETÖ’cü sapık doktordan itiraflarını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç ve Rusya'ya ilişkin önemli açıklamalarını, Meral Akşener’in Kemal Kılıçdaroğlu’na çok sert sözleri ile Abdullah Gül itirafını ve kredi kartında değişecek faiz oranlarını masaya yatırdı.

''DETAYLARI ÖĞRENİNCE DEHŞETE KAPILDIM. BİLİME, İNSANLIĞA DÜŞMANLIK SÖZ KONUSU''

Bozkurt, ''Detayları öğrenince dehşete kapıldım. Burada bilime, insanlığa düşmanlık söz konusu. Bu şahıs, çocukları ailelerine cinsel istismarda bulunduğuna dair ifadeye zorlayan bir FETÖ'cü. FETÖ militanları yalan üzerine eğitildikleri için inkar yöntemiyle kurtulmaya çalışıyor.  FETÖ'cü psikiyatrist örgütün TSK'da askerlerden sorumlu müdür yardımcısı pozisyonunda görev alıyormuş. Karşımızda yönetici pozisyonunda olan bir yönetici var.

''FETÖ SON DÖNEMDE ÇOCUKLAR VE GENÇLER ÜZERİNDEN ÖRGÜTLENME MODELİYLE ESKİ GÜCÜNE KAVUŞMAYI HEDEFLİYOR''

FETÖ son dönemde çocuklar ve gençler üzerinden örgütlenme modeliyle eski gücüne kavuşmayı hedefliyor. FETÖ'nün en önemli özelliği çocukları örgütün kirli dolu kozmik bilgilerle kullanabileceği militana dönüştürmek.

''2028-2030 YILLARINDA DENGELER BAKIN NASIL DEĞİŞECEK!''

Avrupa Birliği Türkiye'ye düşmandır. ABD F-35'lerdeki F-16'da da haydutluk yapıyor. Kendi uçağımız devreye girdiğinde 2028-2030 yıllarında dengeler bakın nasıl değişecek. Türkiye-Rusya iş birliği Batı emperyalizmine karşı kendi bağımsızlıkları için duvardır.

''CHP'LİLER ATATÜRK'E, TÜRK MİLLETİNE DÜŞMAN HALİNE GELMİŞ''

'Abdullah Gül' isminin CHP'de alerji yapması gerekir. CHP'lileri artık çözemiyorum. chp'liler Gül ismini nasıl içinize sindiriyorsunuz? Siz artık Atatürk'e, Türk milletine düşman haline gelmişsiniz.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun' SuperHaber’de...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

FETÖ’CÜ SAPIK DOKTORUN İTİRAFLARI! ile ilgili etiketler FETÖ Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu Abdullah Gül doktor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.