FETÖ’CÜ PSİKİYATRİSTİN HİPNOZLU KİRLİ TUZAĞI! ÇARPICI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un yeni haftaya başlarken ‘Haberin Olsun’un ilk bölümünde konuğu Terör ve Güvenlik Uzmanı Hacı Murat Dinçer oldu.

Bozkurt, ABD'ye BM Genel Kurulu için ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Elon Musk'ın görüşmesinin detaylarını ve Diyarbakır Kulp'ta teröristlerin etkisiz hale getirildiği nokta operasyonun detaylarını masaya yatırdı.

''DÜNYA 5 ÜLKENİN İKİ DUDAĞI ARASINA SIKIŞIP KALDI''

Bozkurt, ''BM dünyada sorunları çözmedi, tam tersine güçlülerin hukukunu uyguladı. BM faydalı olsaydı, katliamlar, teröre verilen destekler olmazdı. Dünya 5 ülkenın iki dudağı arasına sıkışıp kaldı. BM'nın değişmesi gerekiyor. Elon Musk'ın Türkiye'de gelişen teknoloji ve yatırımlar dikkatini çekiyor.'' dedi. 

Dinçer, Atina’daki kanlı çete hesaplaşması ve organize suç örgütlerine yönelik operasyonların perde arkasını canlı yayında değerlendirdi.

''ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNDE ÇOK FAZLA HESAPLAŞMALAR YAŞANACAK''

Kritik uyarılarda bulunan Dinçer, Terörle mücadele hiçbir eksik yok. İHA-SİHA ve değişen gelişen milli silahlarımız bizi çok değişik bir alana getirdi. Sadece terörün etkisizleştirilmesi değil, terörürün tüm kaynaklarının ezilmesi üzerine kurulu bir strateji var. Bu olaya hiç şaşırmadım. Bunun benzerini Yunanistan'da ve Akdeniz adalarında yaşayacağız. Önümüzdeki dönemde organize suç örgütlerinde çok fazla hesaplaşmalar yaşayacağız, çatışmalar büyüyecek. Rerör örgütleri illegal suç örgütlerinden beslenebilir. organize suç örgütlerinden terör örgütlerine geçiş olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki dönemde çok sert şeyler yaşayacağız.'' sözlerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

FETÖ’CÜ PSİKİYATRİSTİN HİPNOZLU KİRLİ TUZAĞI! ÇARPICI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt FETÖ CHP Atina

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.